FK PŘÍBRAM
22.08.2015
FORTUNA:LIGA, 5. kolo
1:1
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 17. Bartek - 67. Rezek
Žluté karty: Jirásek - Pilík, Končal, Suchan, Zápotočný, Krameš
Rozhodčí: Nenadál - Nádvorník, Hock
Diváci: 4198
Bohemians: Zlámal - Pauschek, Šmíd, Škerle, Bartek - Acosta (82. Mosquera), Jindřišek, Schick, Jirásek (78. Jarolím), Havel - Akulinin (73. Mikuš)
Příbram: Hruška - Sus, Hájovský, Zápotočný, Končal - Pilík (90. Mareš), Hnaníček, Rezek, Suchan (72. Krameš), Štípek (30. Hadaščok) - Bednář

Remízu trefil ve druhém poločase Rezek

Jan Vostrý

Jan Rezek potvrdil střeleckou produktivitu a jeho branka ve třetím utkání v řade znamenala pro Příbram zisk jednoho bodu na půdě Bohemians 1905. Hostům se na půdě soupeře podařilo bodovat po dlouhých 12ti letech.
Ve druhém venkovním utkání v řadě mohl trenér Tobiáš již počítat se dvěma uzdravenými marody Suchanem a Divíškem. Zatímco první zamířil místo Krameše do základní sestavy, druhý se posadil pouze na lavičku náhradníků. Aktivněji do utkání vstoupili domácí, kteří bojovali o první letošní ligovou výhru a místy příbramské obraně zle zatápěli. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 17. minutě odcentroval z levé strany přes Hájovského Schick, Hruška míč u přední tyče pouze přizvedl přesně na hlavu Bartka, který zcela osamocen neměl problém umístit míč do branky - 1:0. Než se stačili hosté oklepat z obdržené branky, tak přišla do jejich řád další pohroma v podobě zranění Davida Štípka, kterého na trávníku nahradil Hadaščok. Po zbytek prvního poločasu se Příbram snažila prosadit centry na Romana Bednáře, kterého ale domácí velmi dobře bránili a nedovolili mu se výrazněji prosadit. Nejvýraznější šanci měl hostující forward ve 40. minutě, ale ve vápně si překáželi se Suchanem a jeho hlavička skončila nad Zlámalovou brankou. Druhý poločas začal velmi podobně jako probíhal ten první. Oba týmy měly snahu o ofenzivní hru, ale prim hrály především obě pozorné obrany. Nejvýraznější chybu pak předvedla ta domácí. V 67. minutě zpracoval nešťastně Končalův centru Škerle pro Jana Rezka a příbramský záložník vstřelil svojí letošní třetí branku a srovnal skóre na 1:1. Do konce utkání se ani jeden tým i přes snahu nedokázal prosadit a utkání skončilo zaslouženou remízou 1:1. Příbram tak i nadále čeká na první ligovou výhru na hřišti Bohemians, ale dnešní bodový zisk byl první od května 2003, kdy utkání skočilo bez branek.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School