FK PŘÍBRAM
13.09.2015
FORTUNA:LIGA, 6. kolo
0:4
Příbram vs. Plzeň
Online
Branky: 10. Limberský, 28. Ďuriš, 61. Kovařík, 76. Limberský
Žluté karty: Pilík, Bednář, Divíšek - Kovařík
Rozhodčí: Zelinka - Hájek, Vysloužil
Diváci: 6878
Příbram: Hruška - Sus, Hájovský (66. Dosoudil), Zápotočný, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Rezek, Barák (82. Januška), Hadaščok - Bednář (76. Rys)
Plzeň: Kozáčik - Rajtoral, Baránek, Procházka, Limberský - Kopic (70. Petržela), Vaněk, Hořava, Hrošovský (83. Kučera), Kovařík - Ďuriš (78. Holenda)

Plzeň nedala domácím šanci

Jan Vostrý

Prví utkání po reprezentační přestávce Příbrami nevyšlo a na domácím trávníku prohrála s mistrovskou Plzní vysoko 0:4.
Trenér Pavel Tobiáš se musel obejít bez "plzeňského" tria Matěj Končal, David Štípek a Jan Suchan. Přesto před zaplněnými tribunami, kde bylo téměř sedm tisíc diváků, hráči věřili, že bude možné obrat Viktorii o body. A také velmi brzy přišla i dobrá šance, ve které se objevil Roman Bednář, jenže nestačil dosáhnout hlavou na velmi pěkný Pilíkův centr. V 10. minutě se prosadil Limberský přes Hájovského a z ostrého úhlu dokázal propálit i Aleše Hrušku. Náš tým dokázal držet míč na kopačkách, tvořit hru, jenže nepřicházely šance. Naopak hosté krutě trestali v 28. minutě. Na Kopicův pas před branku si naběhl Ďuriš a zblízka rozvlnil síť podruhé - 0:2. A skóre musel podržet náš brankář při Ďurišově, když vytáhl z branky jasný gól. Jeho spoluhráči v poli zbraně nesložili, jenže zakončujícímu Romanovi Bednářovi nebylo přáno. Z rychlého brejku pálil vysoko nad a neproměnil ani vyloženou šanci ve 43. minutě, když dostal pěkný pas za obranu. Brankář Kozáčik byl totiž proti a míč stačil vykopnout. Přestávka před druhým poločasem nakopla náš tým jen na pár minut. Plzeň dokázala rychle rozebírat naši obranu a kombinace ve vápně před Hruškou byly každou minutou nebezpečnější. Plzeň dvakrát dosáhla branky z ofsajdu, třikrát orazítkovala tyčku. A přesto Plzenští přidali dva góly. Nejprve si blízko branky poradil dobře Kovařík. Skóre pak uzavřela Limberského trefa z poza vápna, která byla navíc tečováná jedním z našich bránících hráčů. Vysoká návštěva tak neviděla bodový zisk našich barev a musela uznat kvality mistrovské Plzně.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School