FK PŘÍBRAM
20.09.2015
FORTUNA:LIGA, 7. kolo
3:0
Liberec vs. Příbram
Online
Branky: 26. Pokorný, 47. Dosoudil (vlastní) , 67. Shala
Žluté karty: Sus, Končal
Rozhodčí: Hrubeš - Pilný, Arnošt
Diváci: 3527
Liberec: Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Bartl (73. Jefremov), Pavelka, Shala (81. Bakoš), Sýkora - Rabušic, Šural (70. Kerbr)
Příbram: Hruška - Sus, Zápotočný, Dosoudil, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Rezek, Suchan (79. Januška), Štípek (66. Končal) - Hadaščok (81. Barák)

Znovu bodově i střelecky naprázdno

Jan Vostrý

V dalším utkání s pohárovým zástupcem vyšla Příbram střelecky i bodově naprázdno a prohrála na půdě Liberce vysoko 3:0.
Týden po nepovedeném utkání s Plzní nastoupila Příbram na půdě dalšího pohárového zástupce Slovanu Liberec. Trenér Tobiáš mohl již počítat se Štípkem, Suchanem a Končalem. Naopak v útoku se musel obejít bez zraněného Romana Bednáře, kterého na hrotu nahradil Vojtěch Hadaščok. Oba týmy vstoupily do utkání opatrně a diváci se dlouho nemohli dočkat výraznější šance. Všechno změnila situace z 26. minuty, kdy se v příbramském pokutovém území prosadil Pokorný a pohotovu střelou u otočky překonal bezmocného Hrušku. Do druhého poločasu vstoupila Příbram o poznání aktivněji, ale její snaha vzala velmi rychle za své. Barlův centr do pokutového území umístil Rabušicem tísněný Dousodil podruhé za Hruškova záda. Nešťastný vlastní gól byl pro příbramské tvrdým direktem a trvalo jim čtvrthodinu, než se z něj trošku oklepali. Pak zavelel k útoku Rezek a parádní ranou prověřil Koubka. O chvíli později měl dobrou střeleckou pozici Suchan, ale Koubka z úhlu prostřelil nedokázal. Snížení viselo ve vzduchu a nejblíže k němu měl Tomáš Pilík, který po Rezkově přihrávce šel sám na branku. K naší smůle skončila jeho střela pouze na tyči a Hadaščokovu dorážku do prázdné branky zablokoval Hovorka. Znovu tak platilo otřepané nedáš-dostaneš. O minutu později se před naší brankou prosadil Shala a stanovil konečné skóre utkání.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School