FK PŘÍBRAM
03.10.2015
FORTUNA:LIGA, 9. kolo
4:0
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: 29. a 71. Zahustel, 15. Skalák, 70. Magera
Žluté karty: Čermák - Sus, Hnaníček, Dosoudil, Barák
Rozhodčí: Příhoda - Pospíšil, Caletka
Diváci: 3127
M. Boleslav: Šeda - Bořil, Vraštil, Kúdela, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Zahustel (86. J. Kysela), Čermák (69. Baroš), Skalák - Magera (80. Chramosta).
Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Končal - Hnaníček, Krameš (74. Suchan) - Štípek (90. Hadaščok), Pilík, Barák (80. Jiří Mareš)

Debakl ve středočeském derby

Zdeněk Brož

Středočeský rival z Mladé Boleslavi ovládl sobotní ligový souboj a s přehledem zvítězil nad naším týmem 4:0.
V příbramské sestavě stále chyběl zraněný Roman Bednář a tak totožná sestava, jako při výhře nad Jihlavou byla ze strany trenéra Tobiáše jasná volba. Jenže domácí Mladá Boleslav od začátku dominovala. Zahustel s Čermákem naštěstí ještě neměli přesnou mušku. V 15. minutě se středem obrany prodral Skalák a nečekaným lobem přehodil i Aleše Hrušku - 1:0. Ve 29. minutě si pak našel odražený míč v šestnáctce Zahustel a ikdyž míč netrefil ideálně, tak střela se dostala za brankovou čáru - 2:0. Ten samý hráč stačil ještě o pár minut později přestřelit branku z několika metrů. Nám chyběla lehkost v kombinaci a také důraz alespoň při standardních situacích, které jsme zahrávali. Boleslav poslala do druhé půle exreprezentanta Baroše. Ten dvěma přihrávkami pomohl definitivně rozhodnout o osudu zápasu. Nejprve našel hlavičkujícího Mageru a poté poslal do brejku Zahustela. Od 72. minuty jsme tak prohrávali už 4:0. Na možný čestný úspěch jsme ani po vystřídání bohužel nedokázali dosáhnout a tak jsme odjeli z města automobilů jak s vysokou porážkou, tak bez vstřelené branky.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School