FK PŘÍBRAM
18.10.2015
FORTUNA:LIGA, 10. kolo
0:4
Příbram vs. Sparta
Online
Branky: 55. Lafata, 65. Fatai, 77. Fatai, 88. Konaté
Žluté karty: Rezek, Hnaníček, Dosoudil, Krameš - Frýdek, Costa
Rozhodčí: Královec - Wilczek, Moláček
Diváci: 6827
Příbram: Hruška - Sus, Zápotočný, Dosoudil, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Rezek (59. Barák), Krameš (83. Januška), Štípek - Bednář
Sparta: Bičík - Mareček, Brabec, Costa, Frýdek - Fatai, Matějovský, Dočkal (82. Hušbauer), Jiráček, Krejčí (83. Litsingi) - Lafata (69. Konaté)

Sparta udeřila po přestávce

Jan Vostrý

Další vysokou porážky s týmem z čela ligy mají za sebou svěřenci trenéra Tobiáše. Po bezbrankovém poločase se hostující favorit dokázal prosadit a vyhrál rozdílem čtyř branek.
Příbramské fanoušky musel potěšit fakt, že se do sestavy vrátil Roman Bednář. Trenér Pavel Tobiáš musel také zatočit sestavou po nevydařeném zápase v Boleslavi. Bylo znát, že reprezentační přestávka pomohla srovnat tým, protože všichni pozorně bránili a Sparta, která vstoupila aktivněji do zápasu, se dostávala akorát po hranici šestnáctky. Dokazovala to i trochu zoufalá rána Dočkala, která letěla vysoko nad branku. Náš tým se dostával postupně do hry a šance, které přicházely byly opravdu vynikající. Ve 24. minutě rohový kop doletěl přesně na hlavu Josefa Hnaníčka a zákrok, který vytáhl sparťanský gólman byl z kategorie snů. O pár minut později dostal krásný pas za obranu David Štípek, stačil se vyhnout i brankáři Bičíkovi, jenže z ostrého úhlu už neposlal míč ani do prázdné branky ani neprošla nahrávka před bránu. Do třetice jsme měli velkou šanci ve 35. minutě. Roman Bednář se řítil z levé strany na Bičíka, jenže i v tomto případě dokázal letenský brankář zachránit svůj tým. V posledních minutách první půle se dostal do šance i kanonýr Lafata, naštěstí zblízka hlavičkoval nad branku. Ve druhém poločasu se na hřišti přiostřilo, což odneslo několik hráčů žlutými kartami. Bohužel však přišla i úvodní branka zápasu, ze které se radovala Sparta. Matějovského střelu zblízka stačil Hruška jen vyrazit před sebe a dobíhající Lafata už neměl složitou situaci - 0:1. O deset minut později se prosadil ve vápně Fatai - 0:2. A když se ten samý hráč prosadil v 77. minutě po rychlé akci Marečka a vstřelil třetí branku Sparty, bylo jasné, že našim šancím na bodový zisk je konec. Sparta Praha nakonec pečetí výsledek na koncových 0:4 v 89. minutě, když se prudkou ránou z úhlu prezentuje Konaté.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School