FK PŘÍBRAM
31.10.2015
FORTUNA:LIGA, 12. kolo
1:1
Příbram vs. Brno
Online
Branky: 62. Barák - 60. Lutonský
Žluté karty: Barák - Košťál
Rozhodčí: Lerch - Fišer, Hájek
Diváci: 2268
Příbram: Hruška - Sus, Zápotočný, Dosoudil, Divíšek - Pilík, Barák, Rezek (50. Brandner), Tregler, Štípek (82. Hadaščok) - Bednář
Brno: Melichárek - Malík, Buchta, Košťál, Lutonský - Vávra (73. Chrien), Buchta, Škoda, Lacko (85. Moukanza), Brigant - Řezníček (90. Schuster)

Slepené góly znamenaly pouze remízu

Zdeněk Brož

Druhý ligový zápas v řadě byl gólový pro Antonína Baráka. Jeho trefa tentokrát znamenala rychlou odpověď na brněnskou branku. I proto si oba týmy dělí po bodu za remízu 1:1.
Trenér Pavel Tobiáš si musel poradit s absencí dvou defenzivních záložníků - Josefa Hnaníčka a Martina Krameše. A tak se po delší době dostal do základní sestavy Jaroslav Tregler. Příbramští zamáčkli svého soupeře před branku, jenže kromě množství rohových kopů jsme si nepočínali tak nebezpečně, jak by domácí fanoušci čekali. V 15. minutě zblokovali obránci střelu Barákovi a tak Melichárkovi vyprášil rukavice až dalekonosnou střelou Josef Divíšek. Brno, v jehož barvách nastoupil i příbramský odchovanec Jakub Řezníček, se dostávalo do hry stále častěji, a byl to právě nebezpečný střelec, který ohrozil z úhlu Aleše Hrušku. Ve 31. minutě ukázal Hruška opravdový záblesk gólmanské geniality. Brigantovu střelu dokázal akrobaticky vytáhnout alespoň na tyč a zmařil Zbrojovce úvodní gól zápasu. Ve druhé půli oba týmy rozpoutaly mnohem zajímavější útočné manévry. Už zkraje zahrozil Josef Divíšek pokusem na pomezí centru a střely. Z následného rohového kopu vznikl ve vápně zajímavý závar a bohužel také moment, při kterém se zranil Jan Rezek. Jeho pád na loket skončil střídáním a odnesením do sanitky. Do branky se nepodařilo nasměřovat míč ani Romanu Bednářovi. A tak přišel v 60. minutě rychlý brejk, při kterém Vávra přesně našel Lutonského a střele zblízka už šlo zabránit stěží - 0:1. Příbramský stadión ani nestačil přemýšlet nad zklamáním z obdržené branky, když se naopak mohl radovat. David Štípek našel pod sebou Antonína Baráka a ten trefil přesně horní růžek branky a vyrovnal na 1:1. Euforii z vyrovnání mohli vytěžit Brandner s Barákem, ale při obou šancích balón minul branku. Štěstí na teč neměl ani Pilík a jeho střela skončila rohovým kopem. Ale i Brno zahrozilo, když Vávrův pokus proletěl před brankou. Ohrozit mohli hosté Hruškovu branku nebezpečným brejkem, při kterém propadla naše útočící obranná řada a v jeden moment se řítili čtyři hráči v červeném na jediného bránícího hráče. Kontr naštěstí skončil nepřesnou nahrávkou. Závěrečný tlak a snaha získat tříbodovou výhru skončila neúspěšně na pozorně bránící řadě Brňanů a tak si oba týmy rozdělily po bodu za vcelku spravedlivou remízu 1:1.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School