FK PŘÍBRAM
07.11.2015
FORTUNA:LIGA, 13. kolo
0:1
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 26. Hanousek (vlastní)
Žluté karty: Krmenčík, Vrzal, Mareš, Miloševič, Berger - Dosoudil, Bednář, Zápotočný
Rozhodčí: Ardeleánu - Mencl, Pochylý
Diváci: 1521
Dukla Praha: Rada - Miloševič, Jeřábek, Gorkšs, Vrzal - Hanousek, Čajič, Považanec (72. Jakub Mareš) - Berger, Krmenčík, Tetour (46. Beauguel)
Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Štípek (78. Jiří Mareš), Tregler, Barák (72. Suchan), Hnaníček, Pilík (90. Brandner) - Bednář

Příbram poprvé dobyla pražskou Julisku!

Jan Vostrý

V důležitém utkání dokázala Příbram získat cenné tři body za výhru 0:1 na půdě Dukly Praha. O jedinou branku se v prvním poločase přičinil David Štípek, jehož přihrávku si do vlastní sítě srazil Marek Hanousek.
Příbram jela na Julisku s vědomím, že u tohoto soupeře ještě nikdy nevyhrála. Na druhou stranu blízkost obou týmů v tabulce dávala zápasu punc důležitosti. První gólovou šanci měl i náš tým. V 16. minutě poslal nádherný pas před branku Tomáš Pilík a zakončující Roman Bednář pálil z jasné pozice do břevna. Po zápase uvedl, že mu bohužel míč před nohou skočil. Ale nemuseli jsme litovat, protože v další příležitosti jsme již byli úspěšní a nepotřebovali jsme ani střelu na branku. David Štípek si udělal z hráčů Dukly slalomové sloupky a poslední nahrávku před branku odrazil o bránícího Hanouska přímo do branky - 0:1! Dukla poté zapnula na vyšší obrátky, ale Berger minul branku a Považance vychytal Aleš Hruška! Dukla chtěla zápas zlomit i ve druhém poločase, ale pozorná defenzíva i skvělý brankář Hruška byli proti. A tak domácím narůstaly ve statistikách pouze čárky za rohové kopy a střeli na i mimo branku. Z těch nejnebezpečnějších to byla Hanouskova ukrytá střela, která letěla těsně vedle pravé tyčky. Bergrův pokus vytáhnul Hruška nádhernou robinzonádou. Cenné tři body jsme proti útočící Dukle tentokrát ubránili a celý tým ukázal, že v negativní bilanci obdržených branek jsme hlavně vinou nepovedených zápasů s top celky ligy.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School