FK PŘÍBRAM
13.02.2016
FORTUNA:LIGA, 17. kolo
2:0
Teplice vs. Příbram
Online
Branky: 7. Hora, 16. Ljevakovič.
Žluté karty: Ciskaridze, Lüftner - Chaluš
Rozhodčí: Jílek - Hock, Urban
Diváci: 3228
Teplice: Chudý - Vondrášek, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Ljevakovič, Soungole - Hora, Vachoušek (85. Kodeš), Kukec (90. Gregáň) - Vaněček (89. Táborský)
Příbram: Hruška - Mudra, Chaluš, Zápotočný (46. Tregler), Divíšek - Pilík, Suchan (46. Šabala), Hnaníček, Štípek - Rezek (81. Moravec) - Bednář

Patnáctiminutovka v úvodu rozhodla o prohře

Zdeněk Brož

Dvě gólové trefy v úvodu zápasu rozhodly o prvním jarním výsledku z Teplic. Domácí tým vyhrál 2:0. My jsme naše šance nevyužili a dovolili jsme vyniknout brankáři Severočechů.
Trenér Pavel Tobiáš nasadil do sestavy jednoho z hrdinů středečního zápasu U19 v UEFA Youth League Matěje Chaluše, do základní sestavy se dostal také jeden z nových hráčů Jan Mudra na pravé straně obrany. Rychlá akce v podání Jakuba Hory rozhodla už v 7. minutě o směřování průběhu zápasu. Po krátkém sprintu a přesné střele překonal Aleše Hrušku a Teplice vedly 1:0. V 16. minutě si ve vápně našel míč Ljevakoviče, který nikým nebráněn překonal našeho gólmana podruhé - 2:0. Dvoubrankový náskok dal domácím klid pro hru. Naopak v útoku musel zapnout náš celek. Blízko ke vstřelení branky byl po půlhodině hry Honza Suchan, jenže pozorný brankář Chudý mu včasným pádem pod nohy sebral šanci na gól. Podobným skokem pak zabraňuje i Štípkovi, který se z levé strany řítil do vápna. O poločase musel trenér sáhnout ke dvěma střídáním. Zraněného kapitána Zápotočného střídal Tregler a útočnou hru měl oživit Šabala místo Suchana. Začalo přibývat standardek v náš prospěch a v nich i šance. Tu největší spálil v 54. minutě Josef Hnaníček, když zblízka neprostřelil opět skvělého Chudého. Brankář Teplic lapil i další Hnaníčkovu střelu v 67. minutě. A když už byl brankář překonaný, jak se zadařilo Šabalovi, byl proti obránce Krob, který vykopnul míč z čáry. Ani na opačné straně nebylo klidno. Kukec Hruškovu branku zblízka přestřelil a Vachouškova střela trefila břevno. Další Kukecovu šanci pak musel příbramský brankář likvidovat. Z rychlého kontru Příbrami pak mohl snížit alespoň útočník Roman Bednář, jenže pálil mimo tři tyče. Další šance již nepřišly a proto Severočeši v důležitém utkání získali tři body a překonali náš mančaft nejen v tomto utkání, ale i v ligové tabulce.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School