FK PŘÍBRAM
06.03.2016
FORTUNA:LIGA, 20. kolo
4:0
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 8. Rajtoral, 48. Ďuriš, 52. Kovařík, 70. Hořava
Žluté karty: Chaluš, Šabala, Rezek
Rozhodčí: Orel - Nádvorník, Hock
Diváci: 9833
Plzeň: Kozáčik - Matějů, Hubník, Baránek, Limberský - Rajtoral (83. Petržela), Hořava, Kolář, Hrošovský (83. Vaněk), Kovařík - Ďuriš (75. Holenda)
Příbram: Hruška - Mudra, Chaluš, Zápotočný, Divíšek - Vošahlík (83. Brandner), Hnaníček (68. Moravec), Krameš (87. Kilián), Tregler, Rezek - Šabala

Utkání se zlomilo po přestávce

Jan Vostrý

Bez potrestaných opor Pilíka a Bednáře vzdorovala Příbram na půdě vedoucího týmu pouze první poločas a nakonec prohrála vysoko 0:4.
Trenér Tobiáš se při skládání sestavy na utkání musel obejít bez karetních hříšníků Bednáře s Pilíkem a také Davida Štípka, který nemohl nastoupil kvůli dohodě klubů. Do obrany se naopak po dvouzápasové absenci vrátil kapitán Tomáš Zápotočný. Příbram vstoupila do utkání bojácně a velmi brzy za to byla potrestána. V 8. minutě vypálil z hranice vápna Rajtoral a Matěj Chaluš tečoval míč za záda bezmocného Hrušky. Teprve obdržená branka hosty probrala k vyšší aktivitě. Hráči začali napadat plzeňskou rozehrávku a nutili domácí k chybám. Při jedné z nich našel Rezek na přední tyči Šabalu, který ale nemířil přesně. Vzápětí odvracel na poslední chvíli před dobíhajícím Šabalou Vošahlíkovu přihrávku vracející se Hubník. Druhou branku mohla přidat před koncem poločasu Plzeň, ale Chalušova teč skončila pouze na tyči Hruškovi branky. Úvod druhého poločasu určil další ráz utkání. Ve 47. minutě nedokázala obrana zachytit dlouhý nákop a Ďuriš si v sóle na Hrušku poradil mazácky - 2:0. Za dalších 5 minut se krásně z trestného kopu prosadil Kovařík a utnul jakékoliv myšlenky hostů na bodový zisk. Další branku mohl přidat po zákroku Zápotočného z penalty Ďuriš, ale při zakončení vůbec netrefil branku. Konečnou podobu výsledku pak dal v 70. minutě Hořava, který obloučkem přehodil bezmocného Hrušku.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School