FK PŘÍBRAM
12.03.2016
FORTUNA:LIGA, 21. kolo
0:1
Příbram vs. Liberec
Online
Branky: 41. Shala
Žluté karty: Vošahlík, Mudra, Tregler, Divíšek - Bakoš
Rozhodčí: Hrubeš - Kubr, Dobrovolný
Diváci: 1927
Příbram: Hruška – Divíšek, Chaluš, Zápotočný, Mudra – Šabala (46. Štípek), Tregler, Vošahlík (72. Suchan), Rezek, Pilík – Bednář.
Liberec: Koubek – Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora – Machuča, Breite – Jefremov (76. Bartl), Shala (72. Folprecht), Vůch – Bakoš (90. Pulkrab).

Ani v pátém jarním utkání jsme neskórovali

Zdeněk Brož

Smolné výsledky se nám na jaře vrší. Slovan Liberec díky brance Shaly vyhrál v Energon Aréně 0:1, nám se bohužel nepoštěstilo trefit prostor mezi třemi tyčemi.
Trenéři protočili některá jména v obvyklé základní sestavě ve snaže udělat něco s projevem týmu i nedostatku nastřílených branek. Několikrát se tak stalo, že jsme nedokázali zakončit včas a přišli o míč ve finální fázi před zakončením. Na velkou šanci jsme čekali celý první poločas a ikdyž jsme měli o trochu více ze hry z vybojovaných standardek, tak si nakonec z jediné šance mohli udělat radostnou chvilku hosté. Shala si naběhl ve 41. minutě za obranu na Machučovu přihrávku a přesnou střelou k levé tyči nedal Hruškovi šanci. Ve druhé poločasu se dostal do hry Štípek místo Šabaly, ale obraz hry se o moc nezlepšil. Zvýšili jsme tlak, ale lehkonohé zrovna naše akce nebyly. Naprostou výjimkou byl moment v 59. minutě. Jan Mudra si to namířil skrz celou zálohu i obranu přímo do vápna, prudce zakončil a Koubek vyrážel míč před sebe. Odražený míč se od Mudry dostal k Bednářovi, který ale netrefil míč před odkrytou brankou dobře a jediný bránící hráč na čáře stačil odkopnout do bezpečí. Zvýšený tlak našeho týmu zaměstnal obranu Slovanu, jenže ke kýžené brance nevedl až do samého závěru zápasu. Tímto utkáním se tak bohužel prodloužila jarní série zápasu bez výhry i bez vstřelené branky.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School