FK PŘÍBRAM
18.03.2016
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
1:3
Jihlava vs. Příbram
Online
Branky: 85. Nerad - 18. Tregler, 41. Bednář, 78. Suchan
Žluté karty: Voltr, Hronek, Kučera - Divíšek
Rozhodčí: Houdek - Mokrusch, Peřina
Diváci: 2856
Jihlava: Hanuš - Kryštůfek, Krejčí, Šourek, Urdinov - Kučera, Demeter (53. Nerad) - Kukol (46. Fulnek), Hronek, Vaculík - Voltr (75. Jungr)
Příbram: Hruška - Divíšek, Krameš, Zápotočný, Mudra - Tregler, Hnaníček - Štípek (75. Rezek), Pilík (88. Brandner), Suchan (80. Vošahlík) - Bednář

Suverénní výhry zlomila černou sérii

Zdeněk Brož

Čekání na gól i na výhru skončilo. Poprvé v jarní části sezóny se můžeme radovat po výhře na hřišti Vysočiny Jihlava - 1:3. Gólový účet otevřel Jaroslav Tregler, další branky přidali Roman Bednář a Jan Suchan.
Drtivý nástup předvedl náš tým v pozměněné základní sestavě. Do ní se vrátili Martin Krameš s Josefem Hnaníčkem a Davidem Štípkem, naopak zkušení Jan Rezek a Jan Vošahlík, ale také Matěj Chaluš zůstali na lavičce. Jihlavský tým se v první dvacetiminutovce jen bránil a pod náporem se nedostal ani za půlku. Několik závarů před Hanušem však v gól nevedlo. V 18. minutě se objevil Bednář ve výborné pozici před brankářem, ale míč do sítě neprocpal. Z následné akce však vrácený míč do vápna z kopačky Divíška už nachází hlavičkujícího Jaroslava Treglera a on se stává první jarním střelcem Příbrami - 0:1! Domácí si pouze v několika náznacích šancí zaútočili na Hruškovu branku, prim ovšem hrál náš tým. Před koncem poločasu se konečně dočkal pracovitý Roman Bednář. Pokryl si míč v šestnáctce soupeře a prudkou ranou skrz chumel hráčů zvýšil skóre na 0:2. Po změně stran si Tobiášovi svěřenci hlídali dvoubrankový odstup a byla evidentní snaha hlavně neudělat chybu. Nutno říct, že celý tým si tuto fázi odmakal zodpovědně a mohl se soustředit i na brejky. Dobré šance zahazoval hlavně Roman Bednář, kterému brankář Vysočiny chytil nejméně dva góly. V 78. minutě využil rychlý brejk Jan Rezek, zatáhl míč chytře k brance soupeře a přihrál na přibíhajícího Jana Suchana, který rozvlnil síť třetí brankou! Jihlava v závěru kosmeticky upravila výsledek na 1:3, když se prosadil Nerad. Pečeť výsledku mohl dát znovu Bednář, jenže spolupráci s Vošahlíkem opět uhasil brankář Hanuš výborným zásahem. Díky výhře jsme se odlepili od spodních příček, kam jsme spadli po sérii bez výhry. Zápas jsme navíc okořenili třemi pěknými brankami a snad už definitivně prolomili jarní střeleckou smůlu.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School