FK PŘÍBRAM
10.04.2016
FORTUNA:LIGA, 24. kolo
2:1
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 66. Dočkal, 86. Lafata - 3. Šabala
Žluté karty: Costa - Štípek, Šabala, Zápotočný
Rozhodčí: Proske - Hájek, Kříž
Diváci: 7204
Sparta: Bičík - Brabec (57. Juliš), Kováč, Costa - Konaté, Matějovský, Dočkal, Mareček, Krejčí - Lafata (90. Čapek), Šural (82. Fatai)
Příbram: Hruška - Mudra, Zápotočný, Hnaníček, Divíšek (90. Brandner) - Pilík, Tregler, Rezek, Štípek (80. Laňka) - Bednář, Šabala

K bodu chybělo pár minut

Jan Vostrý

Příbram dlouho držela na půdě Sparty senzační vedení, ale domácí favorit nakonec v závěru zápasu strhl utkání za svou stranu.
Diváci na tribunách se ještě pořádně nestačili usadit a Příbram se na novém sparťanském trávníku dostala do vedení. Ve 3. minutě se ke střele odhodlal Valeris Šabala a jeho střela doprostřed branky skočila k překvapení všech na zády Davida Bičíka. Sparta se z úvodního šoku oklepala na na příbramskou branku se začal valit jeden útok za druhým. Obrana v čele s Alešem Hruškou, ale dokázala i s trochou štěstí všem útokům odolávat a příbramský brankář nemusel výrazněji zasahovat. Naopak mohlo znovu udeřit na druhé straně. K centru ze strany se na hranici vápna dostal Josef Hnaníček a jeho technická střela proletěl jen velmi těsně kolem spojnice břevna a tyče. Když se žádná šance neujala odcházeli příbramští do kabin s jednobrankovým vedením. Ve druhém poločase pokračovalo dobývání příbramské branky a pokusy o rychlé příbramské protiútoky. Svoji útočnou nemohoucnost protrhla Sparta v 66. minutě, kdy Aleši Hruškovi prošla do branky střela Bořka Dočkala. Sparta po vyrovnání ještě více přidala na tempu a svírala Příbram před jejím pokutovým územím. Rozhodující moment zápasu přišel v čtyři minuty před koncem hrací doby, kdy druhou branku Sparty vstřelil útočník David Lafata a potvrdil, že se mu na náš tým v posledních utkáních nebývale daří.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School