FK PŘÍBRAM
03.08.2015
I.Celostátní liga U 19, 1. kolo
3:0
Příbram vs. Jihlava
Branky: 1.PK, 66. Januška, 15. Šrain
Žluté karty: Vitásek
Rozhodčí: Mrázek - Kovář, Žaba
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Bouček, Růžek, Chaluš, Břížďala - Květ, Januška, Hlavatý (84. Maršík) - Šrain (86. Rataj), Ayong (86. Bělohlávek), Laňka (79. Jandera)
Jihlava: Konrád - Ločárek (68. Kafoněk), Vitásek, Vedral, Čermák - Sargsyan, Novotný, Smejkal (55. Karmazín), Malár (62. Vrzal), Lasota (73. Průša) - Šimončič (73. Časta)

Obhajoba začla vítězstvím

Petr Janota

Naše U19, která obhajuje dorostenecký titul, vstoupila do nové sezóny vítězstvím. V prvním kole k Litavce zavítal těžký soupeř, Jihlava. A proto bylo před zápasem velké očekávání, jak naše mužstvo tento první zápas zvládne.
Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám povedlo. Po 30 vteřinách byl faulován ve vápně Laňka a Januška se z penalty nemýlil 1:0! Soupeř byl zaskočen a my ovládali hru. Vyústěním tlaku byl hezká akce po ose Januška - Ayong - Bouček, který uvolnil ve vápně Šraina a ten chytře proměnil 2:0! Jihlava poté ukázala svou kvalitu, hra se vyrovnala a Jedlička musel zasahovat po střele Šimončiče. Do konce poločasu hosté hrozili už jen ze standardních situací. Gólové šance byly na naší straně, kdy hlavně dvě Laňky byly gólové. V druhém poločase Jihlava vytáhla presink, ale naše obrana pracovala spolehlivě. Jednu slabší chvilku si však vybrala, ale Vitáskovu hlavičku Jedlička prsty přizvedl na břevno. Chvilku poté zápas definitivně rozhodl Januška, kdy po dobré kombinaci nekompromisně propálil Konráda 3:0! Do koce zápasu se už jen v šancích objevili Laňka a Růžek, ale první minul branku a druhého vychytal Konrád.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School