FK PŘÍBRAM
05.08.2015
I.Celostátní liga U 19, 2. kolo
5:0
Příbram vs. Opava
Online
Branky: 16.,20. Januška, 51. Laňka, 57. Ayong, 65. Šrain
Žluté karty: Helebrand
Rozhodčí: Doubrava - Burian, Vosolsobě
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Bouček (67. Maršík), Růžek (80. Melichar), Chaluš, Břížďala - Květ, Januška, Hlavatý (67. Matoušek) - Šrain, Ayong (67. Bělohlávek), Laňka (71. Rataj)
Opava: Muczka - Tesařík, Helebrand, Večerek (62. Hájek), Berger (62. Kebísek), Adamovský, Vrána (46. Klembara), Keller (46. Kuzník), Rychlý, Kolísek (62. Mako), Vitoul

Jednoznačné vítězství nad Opavou

Petr Janota

Dorostenecká liga hned na začátku nabrala zápasové tempo, a tak jsme již v úterý přivítali opět u Litavky mužstvo z Opavy. Opava nás minulou sezónu trápila výsledkově, první utkání na domácím hřišti porazila Liberec a proto jsme nastoupili s maximální koncentrací.
Od první minuty jsme soupeře sevřeli u jeho vápna a tak se čekalo jen na první branku. Tu vstřelil v 16. minutě Januška a byla to opravdu krásná branka 1:0! O chvilku později si došel pro penaltu Květ a Januška se opět nemýlil 2:0! Po tomto rychlém vedení naše hra pokračovala v dobré kvalitě, ale šance které jsme si vytvořili, jsme bohužel nedokázali proměnit. Druhý poločas probíhal stejně jako konec prvního, jen branek v síti Opavy začalo přibývat. Nejprve Laňka svou střelu umístil za háčky,po krásné kolmici Květa 3:0! Po další hezké kombinaci centr Hlavatého trefil Januška jen do obránce, ale Karsten byl na správném místě a nekompromisně zvýšil 4:0! Do dalšího sóla se pustil Laňka, obešel dva obránce, předložil před branku Šrainovi, který mezi kotníky míč dovedl do branky 5:0! I po masívním prostřídání jsme dále pokračovali v kombinační hře a jen štěstí soupeře a naše občasná zbrklost v koncovce zabránila dalšímu navýšení skóre.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School