FK PŘÍBRAM
30.08.2015
I.Celostátní liga U 19, 5. kolo
3:0
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 22. Brak (P), 51. Trampota, 83. Vacík
Žluté karty: Brak - Šrain
Rozhodčí: Nykl - Švorc, Zelený
Diváci: 50
Bohemians: Dařina - Pavlík, Nátr, Vacík (83. Láf), Brak, Fric, Malík, Pilát, Trampota (88. Vaněk), Věchtík, Polách
Příbram: Šedivý - Maršík, Růžek, Bouček, Břížďala (79. Bělohlávek), - Květ, Januška, Hlavatý - Matoušek (55. Jandera), Ayong, Šrain (83. Rataj)

První prohra na Bohemians

Petr Janota

Na utkání s Bohemians jsme zajížděli bez Chaluše a Jedličky, kteří si plnili reprezentační povinnosti a již bez potrestaného Laňky. Bohužel nejen tyto absence, ale i v rozhodujicích okamžicích utkání nepohoda, vedla k jasné a zasloužené porážce.
Utkání začalo dle předpokládaného scénáře, kombinací jsme se snažili dobýt koncentrovanou domácí obranu. Dostali jsme se i do dvou dobrých příležitostí, kdy po rohu Janušky hlavičkoval Bouček těsně vedle tyče a poté krásnou střelu Janušky brankář Dařina skvěle vytlačil na břevno. Poté přišel šok, kdy po vhozeném autu do našeho vápna a nepřehledné situaci odpískal rozhodčí penaltu, kterou následně Brak proměnil 1:0! Nás to rozhodilo z tempa a na 15 minut jsme opustili naší hru, přibylo zbytečných nákopů a s tím si obrana domácích věděla rady. Závěr poločasu se odbýval v naší režii a vyústěním byla obrovská šance Matouška po přihrávce Ayonga, ale střela do odkryté branky skončila nad břevnem..... I druhý poločas jsme rozehráli kvalitně, dostali se do tlaku, ale po odvráceném našem rohu a chybě na půlící čáře se domácí dostali do velkého přečíslení, první střelu Trampoty ještě Šedivý zneškodnil, na dorážku byl již však krátký 2:0! Nezbývalo nic jiného, než se vrhnout do útoku, ale i když Růžek hlavou po trestném kopu Janušky skóroval, praporek pomezního rozhodčího byl proti....Závěrečný tlak už byl trošku křečovitý a tak se povedlo domácím po dalším brejku, dobrém centru a tvrdé hlavičce Vacíka ještě skórovat 3:0!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School