FK PŘÍBRAM
31.08.2015
I.Celostátní liga U 19, 6. kolo
2:1
Příbram vs. Olomouc
Online
Branky: 56.Januška (P), 74. Ayong
Žluté karty: Hlavatý - Juráš, Surzyn, Látal, Kiška
Červené karty: Vychodil
Rozhodčí: Vokoun - Laštovička, Jarolímek
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Bouček, Růžek, Chaluš, Břížďala - Květ, Hlavatý, Januška - Matoušek (77. Rataj), Ayong (89. Bělohlávek), Šrain
Olomouc: Zlámal - Juráš, Markovič, Surzyn (80. Socha), Vasiljev, Vychodil, Ambrozek, Kotzmann (80. Voleský), Kiška (85. Baďura), Látal, Bala (77. Antl)

Vítězství po boji nad Olomoucí

Petr Janota

Po porážce na Bohemians jsme se chtěli rehabilitovat v utkání s Olomoucí, které se hrálo na hlavním hřišti. Zápas dvou rozdílných poločasů nakonec po množství našich šancí v druhém poločase dopadl zaslouženou výhrou.
Do prvního poločasu jsme vstoupili aktivně, což nám vydrželo zhruba 15 minut. Do prvního ohrožení branky Olomouce se dostal Šrain, jehož hlavička po centru Hlavatého šla však vedle. Poté se dobře otočil ve vápně Ayong, ale jeho střele do gólových parametrů chyběl jen kousek. Otěže zápasů však převzali hosté, lépe se pohybovali, dokázali využít velikosti hřiště ke kombinaci přes křídla a naše mužstvo se nemohlo dostat do hry. Olomouc tak využila jednoho brejku a střela Látala propadla za Jedličku 0:1! V druhém poločase jsme se představili jako jiné mužstvo, zlepšili jsme pohyb, důraz v soubojích i kombinaci. A dočkali se i vyrovnání, Bouček slalomem prošel do vápna, jeho střílenou přihrávku nejprve Šrain usměrnil do brankáře Zlámala, při dorážce byl však faulován a Januška při penaltě zachoval klid 1:1! Vyrovnání vneslo do našich řad potřebný entuziasmus a šancí přibývalo. Po krásném přihrávce Hlavatého vnikl do vápna Bouček, zpětnou přihrávkou našel v malém vápně Ayonga, ale ten doslova sestřelil Zlámala. Po další krásné průnikové přihrávce Janušky běžel sám na brankáře Matoušek, trefil však jen špičku jeho nohy. Potom přišly šance po rohových kopech, nejprve Bouček je nastřelil Zlámala a při dvou hlavičkách Chaluše se zaskvěl opět Zlámal, kdy je vyrazil na roh. Průnik Břížďaly po přihrávce Hlavatého, přesná přihrávka a Matoušek neuvěřitelně z malého vápna přestřelil. Vysvobození přišlo po nevinné akci, dlouhý nákop Jedličky prodloužil hlavou Šrain, Karsten se dobře zorientoval, obešel Zlámala a zasunul 2:1! A pak přišel diskutabilní okamžik, po rozehrávce hosté pronikli k vápnu, na kolmici seběhl Vychodil, střetl se vybíhajícím Jedličkou, ale penalta se nepískala. Vychodil poté hrubě urazil rozhodčího a naprosto po právu si vysloužil červenou kartu. Po zhlédnutí záznamu rozhodčí vyhodnotil situaci naprosto správně!! Do konce zápasu jsme naše vítězství nedokázali pojistit, i když po krásném slalomu nastřelil Hlavatý je Zlámala. Po dalším skvělém průniku Hlavatého a přesné přihrávce nedokázal Šrain umístit do prázdné branky... Naše vítězství, vzhledem k velkému počtu šancí bylo zasloužené. Nutno ocenit i dobrý výkon hostů, když zejména v prvním poločase hráli velmi dobře, ale do šancí se naštěstí nedostávali.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School