FK PŘÍBRAM
10.10.2015
I.Celostátní liga U 19, 12. kolo
2:0
Příbram vs. Karviná
Branky: 5., 63. Hlavatý, 50. Januška, 89. Růžek
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Bouček, Růžek, Chaluš, Břížďala (83. Jančura) - Květ, Hlavatý, Januška (70. Vardanyan) - Rataj, Ayong (83. Bělohlávek), Šrain (76. Matoušek)
Karviná: Přibyl - Žárský (77. Písačka), Stropek, Pardubský, Schulz, Žežulka, Badocha (71. Novák), Souček, Král (46. Zeman), Lauricella, Vávra (67. Krejdl)
Od počátku hosté jen stěží odolávali naší aktivní hře a když si naběhl na centr Břížďalovi Hlavatý, skvěle si přebral míč, bylo 1:0! I dál jsme soupeře přehrávali a po kolmici Janušky běžel na Přibyla osamocený Hlavatý, ale jeho střela minula branku. Téměř celý poločas jsme i nadále hosty přehrávali, kromě asi desetiminutového úseku, kdy i Slavia ukázala svojí kvalitu. Druhý poločas pokračoval stejně a když si Januška rozehrál rohový kop s Hlavatým, krásně trefil křížnou střelou 2:0! Tato krásná branka zlomila odpor hostů, kteří se až do konce zápasu nezmohli, kromě jedné hlavičky z malého vápna, téměř na nic. My jsme naopak přidali ještě dvě branky. Nejdříve se po zmatcích hostující obrany zjevil před Přibylem Hlavatý a prokázal své hlavičkářské kvality 3:0! Poslední branku vstřelil Růžek, kdy se dobře orientoval po standardní situaci a z malého vápna nekompromisně zavěsil 4:0! Toto vítězství bylo dobrou pozvánkou pro naše příznivce na středeční utkání se ZIMBRU KIŠINĚV!
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School