FK PŘÍBRAM
11.10.2015
Česká liga dorostu U 17 A, 10. kolo
1:2
Příbram vs. Č. Budějovice
Diváci: 100
Příbram: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Böhm, Vlček, Jelínek - Čížek (79´Jelínek), Janota, Nezník (73´ Ptáček).
Č. Budějovice: Benada, Kutina, Alexandr, Fišl, Peřina (56´ Patrák), Konopásek (65´ Ambler), Šnajdr, Šimáček, Hezoučký, Slanina (57´ Hucek), Kováč.
Třetí minuta utkání a náš pomalý rozjezd využívá soupeř k prvnímu ohrožení branky, střelu domácí gólman Melichar vyráží na roh. O sedm minut později dostává Sparta příležitost po kostrbaté rozehrávce Melichara s Vlčkem, kapitán příbramských Šíma hasí na poslední chvíli. 15. minuta, přímý kop Sparty končí daleko v autu. O tři minuty později po našem rychle hozeném autu z pravé strany, nahrává Janota do vápna Nezníkovi. Ten nikým netísněn špatně trefuje balón a jeho nevydařený pokus, vrací Mezera pěkným centrem před hostující branku, kde osamocený Čížek hlavou bohužel netrefuje Benadovu svatyni. Uběhly další tři minuty a soupeř rychlý brejk zakončuje přesnou střelou, Melichar je na svém místě, 24. minuta - zblokovaná střela Böhma končí v autu, 32. minuta - Vlček střílí nad a protože ofenzivní snažení na obou stranách, až do poločasové pauzy končí před pokutovým územím, jde se do šaten za bezbrankového stavu. Uplynulo šest minut z druhého poločasu a Sparta se dostala ke své největší šanci zápasu, to když se domácí Volf s Böhmem nedomluvili a druhý z jmenované dvojice umístil svojí dělovou hlavičku pod břevno vlastní brány. Jenom reflexivní zákrok Melichara zabránil vlastnímu gólu. Pět minut poté podniká výpad do vápna Sparty Janota, jeho přesný centr nachází Čížka, ten bohužel sám před brankou přestřeluje. Uběhli pouhé dvě minuty a opět Čížek netrefuje po centru Mezery. Odražený balón Šíma do branky nedostal. Čížkovi nebylo v tomto zápasu souzeno trefit protivníkovu branku a tak jeho dvojnásobný pokus po rohovém kopu v 62. minutě, opět gólem nekončí. 68. minuta nabízí šanci Janotovi po pěkné ulici od Nezníka, gólman Sparty vyškrábnul na roh a když v 71.minutě hostující Fišl hlavičkuje mimo branku, spěje utkání k bezbrankové remíze. V následných pokutových kopech byli šťastnější hráči Sparty.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School