FK PŘÍBRAM
25.08.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 3. kolo
10:1
Příbram B vs. Sokolov
Branky: 20´,30´,78´ Janota, 23´,76´ Puchmertl, 33´ Šíma, 38´ Ptáček, 43´ Čížek, 53´ Jelínek, 64´ Böhm - 75´ Kraus
Žluté karty: Paterna Adam (S)
Rozhodčí: Szikszay Ladislav, Glogar Petr, Doubrava Jakub
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Hájek, Mezera (63´Benda) - Šíma - Čížek (50´Smetana),Vlček, Jílek (55´Böhm), Janota - Ptáček (47´Jelínek)
Sokolov: Süttö, Plíhal, Šulc, Deme, Dolejší, Mašata, Dlouhý, Link (64´Kraus), Paterna, Skřivánek, Jirkovský (64´Bursík)

Dvojciferné vítězství nad Sokolovem

Ervín Reichenauer

Soupeř ze západu Čech si domů odvezl rovných deset obdržených branek a kromě několika úvodních minut zápasu, náš tým jasně dominoval ve všech činnostech.
Chyba Puchmertla v úvodu utkání, po které soupeř přestřelil branku, byla nadlouho jedinou příležitostí, ke které jsme hráče Sokolova pustili. Přišpendlili jsme mužstvo Baníku k jeho pokutovému území a ten s námahou odolával našemu tlaku. Bohužel kromě několika přímých a rohových kopů, dobře zahrávaných Jílkem a Ptáčkem, jsme v prvních dvaceti minutách neskórovali, a to se v dobrých hlavičkových pozicích ocitli Hájek se Šímou a Ptáček sám před brankou nechal vyniknout hostujícího gólmana. Brankostroj jsme spustili ve 20. minutě, to když Ptáček vybojoval u autové čáry míč, předal ho Vlčkovi a ten našel centrem před branku osamoceného Janotu, pro kterého nebyl problém hlavou skórovat. O tři minuty později pěknou střelu Jílka odvrací soupeř na roh, a to je příležitost pro hlavičkujícího Puchmertla - 2:0. V 30. minutě nachází Čížkův centr znovu Janotu a ten se hlavou opět nemýlí. Uběhli pouhé tři minuty a na Ptáčkův roh naskakuje Šíma - 4:0. Do šaten odcházíme s pětigólovým náskokem, to když Vlček dává do ulice Ptáčkovi a ten uzavírá skóre prvního poločasu. Na začátku druhé půle si Čížek s Janotou vyměnili role, Janota centruje, Čížek hlavou skóruje. 53. minuta přináší pohlednou akci po levé lajně, po které Mezera centruje do šestnáctky. Gólman centrovaný balón neudržel a pohotový Jelínek zvyšuje na 7:0. Jelínek je při chuti a o deset minut později střelou z pětadvaceti metrů vypráší rukavice hostujícího brankáře. V další minutě se zmocňuje odraženého míče Böhm a hezkou střelou navyšuje skóre na 8:0. Pro soupeře hrozivý brankový rozdíl otupil naší pozornost v defenzivní části a toho soupeř v 75.min využívá ke vstřelení čestného úspěchu. Jenže minutu na to rozehráváme nakrátko roh, po kterém centruje Böhm a Puchmertl opět hlavou střílí v zápase svou druhou branku. Vyvolávaná desítka padla dvě minuty před koncem. Janota po samostatné akci vedené z levé strany, střelou k bližší tyči, završuje svůj hatrik a ukončuje sobotní střelecké hody.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School