FK PŘÍBRAM
25.08.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 3. kolo
10:1
Příbram B vs. Sokolov
Branky: 20´,30´,78´ Janota, 23´,76´ Puchmertl, 33´ Šíma, 38´ Ptáček, 43´ Čížek, 53´ Jelínek, 64´ Böhm - 75´ Kraus
Žluté karty: Paterna Adam (S)
Rozhodčí: Szikszay Ladislav, Glogar Petr, Doubrava Jakub
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Hájek, Mezera (63´Benda) - Šíma - Čížek (50´Smetana),Vlček, Jílek (55´Böhm), Janota - Ptáček (47´Jelínek)
Sokolov: Süttö, Plíhal, Šulc, Deme, Dolejší, Mašata, Dlouhý, Link (64´Kraus), Paterna, Skřivánek, Jirkovský (64´Bursík)

Dvojciferné vítězství nad Sokolovem

Ervín Reichenauer

Soupeř ze západu Čech si domů odvezl rovných deset obdržených branek a kromě několika úvodních minut zápasu, náš tým jasně dominoval ve všech činnostech.
Chyba Puchmertla v úvodu utkání, po které soupeř přestřelil branku, byla nadlouho jedinou příležitostí, ke které jsme hráče Sokolova pustili. Přišpendlili jsme mužstvo Baníku k jeho pokutovému území a ten s námahou odolával našemu tlaku. Bohužel kromě několika přímých a rohových kopů, dobře zahrávaných Jílkem a Ptáčkem, jsme v prvních dvaceti minutách neskórovali, a to se v dobrých hlavičkových pozicích ocitli Hájek se Šímou a Ptáček sám před brankou nechal vyniknout hostujícího gólmana. Brankostroj jsme spustili ve 20. minutě, to když Ptáček vybojoval u autové čáry míč, předal ho Vlčkovi a ten našel centrem před branku osamoceného Janotu, pro kterého nebyl problém hlavou skórovat. O tři minuty později pěknou střelu Jílka odvrací soupeř na roh, a to je příležitost pro hlavičkujícího Puchmertla - 2:0. V 30. minutě nachází Čížkův centr znovu Janotu a ten se hlavou opět nemýlí. Uběhli pouhé tři minuty a na Ptáčkův roh naskakuje Šíma - 4:0. Do šaten odcházíme s pětigólovým náskokem, to když Vlček dává do ulice Ptáčkovi a ten uzavírá skóre prvního poločasu. Na začátku druhé půle si Čížek s Janotou vyměnili role, Janota centruje, Čížek hlavou skóruje. 53. minuta přináší pohlednou akci po levé lajně, po které Mezera centruje do šestnáctky. Gólman centrovaný balón neudržel a pohotový Jelínek zvyšuje na 7:0. Jelínek je při chuti a o deset minut později střelou z pětadvaceti metrů vypráší rukavice hostujícího brankáře. V další minutě se zmocňuje odraženého míče Böhm a hezkou střelou navyšuje skóre na 8:0. Pro soupeře hrozivý brankový rozdíl otupil naší pozornost v defenzivní části a toho soupeř v 75.min využívá ke vstřelení čestného úspěchu. Jenže minutu na to rozehráváme nakrátko roh, po kterém centruje Böhm a Puchmertl opět hlavou střílí v zápase svou druhou branku. Vyvolávaná desítka padla dvě minuty před koncem. Janota po samostatné akci vedené z levé strany, střelou k bližší tyči, završuje svůj hatrik a ukončuje sobotní střelecké hody.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School