FK PŘÍBRAM
31.08.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 4. kolo
2:2
Hradec K. vs. Příbram B
Branky: 49´ Havrda, 73´ Ansorge - 31´ Šíma, 50´ Janota
Žluté karty: 45´ Čížek
Rozhodčí: Hůlka - Slavíček, Frič
Diváci: 50
Hradec K.: Hůlka, Frněk, Pácalt (41´ Ansorge), Ptáček, Nemšovský (67´ Novotný), Štěrba, Samko, Rajnoch (51´ Slavík), Havrda, Horák, Mahr.
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Hájek (41´Ptáček), Mezera - Šíma - Čížek (63´Jelínek), Vlček (76´Böhm), Jílek (79´Smetana), Nezník (61´ Benda) - Janota.

Zbytečně ztracené body v Hradci

Ervín Reichenauer

V parném odpoledni jsme se utkali s průběžně vedoucím celkem soutěže a zbytečně jsme odevzdali dva body.
Soupeře jsme v průběhu první půle nepustili do vážnější akce a sami se ve 31. minutě ujímáme vedení po chytrém Šímově lobu ze třiceti metrů. Do té doby se neujala Vlčkova střela z 23. minuty, ani Jílkův přímý kop z 25. minuty. Do druhého poločasu jsme nuceně vystřídali zraněného Hájka a přeskupili obranné řady. Bohužel ve 49. minutě soupeř Havrdou srovnává po našich nedůslednostech ve velkém vápně, ale hned po rozehrávce a následné hrubce protivníka střílí Janota gól do prázdné branky. V 58. minutě nařizuje rozhodčí nepřímý volný kop uvnitř šestnáctky, po údajně dlouhém držení gólmana Melichara - soupeř nabízenou možnost nevyužil. Naší příležitost v 67. minutě nevyužívá Ptáček, jeho slabá střela končí v náručí Hůlky a tak přichází sedm minut před koncem akce Frňky po pravé straně, zpětná přihrávka na Ansorge a Hradec srovnává na 2:2. Do konce zápasu se skóre již nezměnilo a v následných penaltách bylo mužstvo "Votroků" šťastnějším týmem.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School