FK PŘÍBRAM
31.08.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 4. kolo
2:2
Hradec K. vs. Příbram B
Branky: 49´ Havrda, 73´ Ansorge - 31´ Šíma, 50´ Janota
Žluté karty: 45´ Čížek
Rozhodčí: Hůlka - Slavíček, Frič
Diváci: 50
Hradec K.: Hůlka, Frněk, Pácalt (41´ Ansorge), Ptáček, Nemšovský (67´ Novotný), Štěrba, Samko, Rajnoch (51´ Slavík), Havrda, Horák, Mahr.
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Hájek (41´Ptáček), Mezera - Šíma - Čížek (63´Jelínek), Vlček (76´Böhm), Jílek (79´Smetana), Nezník (61´ Benda) - Janota.

Zbytečně ztracené body v Hradci

Ervín Reichenauer

V parném odpoledni jsme se utkali s průběžně vedoucím celkem soutěže a zbytečně jsme odevzdali dva body.
Soupeře jsme v průběhu první půle nepustili do vážnější akce a sami se ve 31. minutě ujímáme vedení po chytrém Šímově lobu ze třiceti metrů. Do té doby se neujala Vlčkova střela z 23. minuty, ani Jílkův přímý kop z 25. minuty. Do druhého poločasu jsme nuceně vystřídali zraněného Hájka a přeskupili obranné řady. Bohužel ve 49. minutě soupeř Havrdou srovnává po našich nedůslednostech ve velkém vápně, ale hned po rozehrávce a následné hrubce protivníka střílí Janota gól do prázdné branky. V 58. minutě nařizuje rozhodčí nepřímý volný kop uvnitř šestnáctky, po údajně dlouhém držení gólmana Melichara - soupeř nabízenou možnost nevyužil. Naší příležitost v 67. minutě nevyužívá Ptáček, jeho slabá střela končí v náručí Hůlky a tak přichází sedm minut před koncem akce Frňky po pravé straně, zpětná přihrávka na Ansorge a Hradec srovnává na 2:2. Do konce zápasu se skóre již nezměnilo a v následných penaltách bylo mužstvo "Votroků" šťastnějším týmem.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School