FK PŘÍBRAM
09.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 5. kolo
3:2
Příbram B vs. Jablonec
Branky: 11´, 22´ Čížek, 52´ Vlček
Rozhodčí: Kříž- Vosolsobě, Slepička
Diváci: 36
Příbram B: Melichar - Jelínek (63.Volf), Puchmertl, Hájek (55.Böhm), Mezera - Šíma - Čížek, Vlček, Jílek, Nezník (80.Benda) - Ptáček (58.Belej).
Jablonec: Vajner (41.Krčmárik, 70.Pařík) - Krátký, Procházka (51.Bednář), Radimský, Tkačenko (80.Brandejs), Štolba (41.Macek), Vácha, Zmeškal (58.Ráček), Velich (78.Urbánek), Tokár, Kinčl.

Nepovedený druhý poločas proti snaživému soupeři

Ervín Reichenauer

Ve větrném nedělním odpoledni jsme na stadiónu "U Litavky" přivítali soupeře z Jablonce. Pohled na aktuální tabulku nás pasoval do role favorita.
V prvním poločase se vše vyvíjelo podle předpokladů, soupeře jsme přehrávali a v 9.min Čížek poprvé vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana Vajnera. Jeho druhá střela o dvě minuty později, po vyhraném souboji Vojty Ptáčka, již skončila v brance a když znovu Čížek ve 22. min. zvyšuje na 2:0, vypadalo to na pohodové odpoledne. Další šance Nezníka a Čížka, bohužel zůstaly neproměněny, a tak z nenápadné akce ve 36. min. udeřil soupeř. Do šaten tedy odcházíme s nejtěsnějším vedením 2:1. Bohužel po přestávce náš tým sehrál nejhorších čtyřicet minut ve stávající sezóně, a tak hned na začátku poločasu soupeř neobsazeným Velichem srovnává na 2:2. Nepřesnosti se hromadili na našich kopačkách, rychlost a důraz jsme přenechali soupeři, pohyb a nabídka do kombinace neexistovali. Jediná pěkná akce, kterou rozjel Čížek s Jelínkem, znamenala pro náš tým záchranu všech tří bodů po střele Vlčka k levé tyči. O body nás už nepřipravila ani střela soupeře v poslední minutě nastavení, která skončila na břevně Melicharovi svatyně.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School