FK PŘÍBRAM
10.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 6. kolo
4:0
Příbram B vs. Liberec
Branky: 49´ + 72´ Puchmertl, 19´ Nezník, 38´ Čížek
Rozhodčí: Duda - Paukner, Soukup
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf (74´Hájek), Puchmertl, Šíma, Mezera (65´Benda) - Vlček - Čížek (77´Jelínek), Böhm, Jílek, Nezník (77´Belej) - Janota (70´Ptáček).
Liberec: Plechatý, Daněk, Provazník, Prokopec, Krpata, Šídlo, Halgaš, Gabko, Bouzek, Mečíř, Konopásek (Kristian, Kleiner, Šíma, Havel, Kratochvíl, Bína, Hnízdil).

S Libercem slabší úvod, pak přesvědčivé vítězství

Ervín Reichenauer

V předehrávaném utkání 6. kola jsme ve středu 9.9., bohužel na umělé trávě, nastoupili proti borcům z Liberce. V červencové přípravě jsme s tímto soupeřem sehráli zajímavé utkání, které skončilo divokou remízou 4:4.
V lehké letargii zastihl úvod zápasu celé naše mužstvo, pomalá rozehrávka, nedůraz v osobních soubojích, nepřesnosti v kombinaci. Deset minut trvalo než jsme se dostali nejdříve Janotou, vzápětí Čížkem, před branku soupeře. Bohužel jejich finální přihrávky byly nepřesné, takže k ohrožení branky hostů tyto akce nevedly. První naše střela na branku přišla v 16. min. z hlavy Puchmertla po rohovém kopu. Dvě minuty poté střílí Jílek zpoza vápna, gólman Plechatý chytá. V 19.min. se Janota individuálně dostává do šestnáctky, a to už jeho finální přihrávka nachází Nezníka a ten otevírá skóre zápasu. O dvě minuty později znovu agilní Nezník zkouší své střelecké schopnosti, tentokrát je brankář hostů připraven. Hosté zvýšili úsilí a naši borci se v této fázi utkání těžko dostávali do koncovky, až dvě minuty před koncem poločasu, se náš nejlepší střelec Janota, znovu proměnil v nahrávače a po individuálním průniku do vápna nachází Čížka, který zvyšuje na 2:0. Druhý poločas začali naši hráči s daleko větší koncentrací, ve 42.min. hlavičkuje po rohu Šíma ještě nad branku, ale o dvě minuty později již po přímém kopu z rohu hřiště trefuje hlavou Puchmertl - 3:0. Od tohoto okamžiku ovládlo maše mužstvo zcela hru a soupeři jen sporadicky dovolilo opustit prostor před vlastní šestnáctkou a když dobře centrující Jílek nachází v 72.min. opět hlavu Puchmertla, který zvyšuje na 4:0, je osud zápasu zpečetěn. V průběhu druhé půle nevyužili další šance Čížek, Jílek a Ptáček. Za předvedenou hru zejména v druhé půli, si zaslouženě připisujeme další vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School