FK PŘÍBRAM
20.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 7. kolo
1:3
Teplice vs. Příbram B
Branky: 21´ Kováč - 26´, 56´ Nezník, 76´ Jílek
Žluté karty: 38´ Smékal, 52´ Lácha, 60´ Franc, 80´ Burda - 80´ Čížek
Rozhodčí: Aubrecht - Liška, Ludvík
Diváci: 50
Teplice: Blažek, Lácha, Kováč, Deisart (41´ Vopat), Kafka, Franc, Náhlovský, Smékal (41´ Kiňo), Jirkovský (72´ Novák), Heindenreich, Burda
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Vlček - Čížek, Böhm (70´Hájek), Jílek, Nezník (80´Skalička) - Janota (79´Ptáček).

Dobrý výkon v Teplicích

Ervín Reichenauer

V sobotním slunečném odpoledni se Na Stínadlech odehrálo kvalitní fotbalové utkání dorosteneckých mužstev kategorie U16. Po nerozhodném prvním poločase, strhlo naše mužstvo zaslouženě vítězství na svou stranu v druhé polovině utkání.
Úvodních dvacet minut bylo ve znamení našeho útočného tria Nezník, Janota, Čížek, kteří neustále ohrožovali branku soupeře. Bohužel skórovat se nám nepodařilo, a tak na druhé straně udeřil soupeř, když Kováč krásnou střelou ve 21.min., využil rozehraný roh na velké vápno. Pět minut poté srovnává skóre Nezník málo vídanou střelou téměř z brankové čáry. Do přestávky se již žádná branka neurodila, ani po akci Puchmertla, nebo přímých kopech Jílka s Čížkem. Na začátku druhé půle se blýskl reflexivním zákrokem Melichar a tím odvrátil největší šanci soupeře. V 55. min. se ocitá v dobré střelecké pozici na hranici šestnáctky Nezník a za pomoci teče soupeře dává svojí druhou branku v utkání. A když v 76. min. po akci Hájka s Čížkem skóruje Jílek je o osudu utkání rozhodnuto.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School