FK PŘÍBRAM
20.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 7. kolo
1:3
Teplice vs. Příbram B
Branky: 21´ Kováč - 26´, 56´ Nezník, 76´ Jílek
Žluté karty: 38´ Smékal, 52´ Lácha, 60´ Franc, 80´ Burda - 80´ Čížek
Rozhodčí: Aubrecht - Liška, Ludvík
Diváci: 50
Teplice: Blažek, Lácha, Kováč, Deisart (41´ Vopat), Kafka, Franc, Náhlovský, Smékal (41´ Kiňo), Jirkovský (72´ Novák), Heindenreich, Burda
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Vlček - Čížek, Böhm (70´Hájek), Jílek, Nezník (80´Skalička) - Janota (79´Ptáček).

Dobrý výkon v Teplicích

Ervín Reichenauer

V sobotním slunečném odpoledni se Na Stínadlech odehrálo kvalitní fotbalové utkání dorosteneckých mužstev kategorie U16. Po nerozhodném prvním poločase, strhlo naše mužstvo zaslouženě vítězství na svou stranu v druhé polovině utkání.
Úvodních dvacet minut bylo ve znamení našeho útočného tria Nezník, Janota, Čížek, kteří neustále ohrožovali branku soupeře. Bohužel skórovat se nám nepodařilo, a tak na druhé straně udeřil soupeř, když Kováč krásnou střelou ve 21.min., využil rozehraný roh na velké vápno. Pět minut poté srovnává skóre Nezník málo vídanou střelou téměř z brankové čáry. Do přestávky se již žádná branka neurodila, ani po akci Puchmertla, nebo přímých kopech Jílka s Čížkem. Na začátku druhé půle se blýskl reflexivním zákrokem Melichar a tím odvrátil největší šanci soupeře. V 55. min. se ocitá v dobré střelecké pozici na hranici šestnáctky Nezník a za pomoci teče soupeře dává svojí druhou branku v utkání. A když v 76. min. po akci Hájka s Čížkem skóruje Jílek je o osudu utkání rozhodnuto.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School