FK PŘÍBRAM
28.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 8. kolo
2:0
Příbram B vs. M. Boleslav
Branky: 3´ Jílek, 40´ Janota
Rozhodčí: Duda - Šesták, Stehlík
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Vlček - Čížek (72´Ptáček), Böhm (58´Hájek), Jílek, Nezník (79´Jelínek) - Janota (76´Skalička).
M. Boleslav: Barták - Kučera, Horák (54´Le Chí), Kuchař, Mrnka, Mísař (41´Gombáš), Para, Kalabis (41´Pour), Vajgl (69´Čech), Majer (41´Strouhal), Milner (38´Salač).

Upracované vítězství nad bojovným soupeřem

Ervín Reichenauer

Ve větrném počasí jsme těžko kombinovali a proti zarputilému soupeři nám nepřesnosti kazili úspěšné vedení útočných akcí.
Již ve třetí minutě si po našem rohovém kopu dává soupeř vlastní gól, který rozhodčí připsali Jílkovi a zápas se od začátku vyvíjel v náš prospěch. Soupeře jsme pouštěli do útočných akcí sporadicky, ale bohužel ani naše akce nebyli příliš nebezpečné. Příležitosti, které jsme si postupně připravili, soupeř odvrací, a tak náznaky šancí Janoty, Nezníka, Jílka a Čížka brankou nekončí, až právě Čížek v závěru poločasu vystihuje rozehrávku soupeře, předkládá ideální přihrávku Janotovi a ten chladnokrevně zvyšuje na 2:0. Druhý poločas mnoho fotbalu už nenabídl a k ojedinělému zakončení Janotou a Hájkem jsme se dostávali převážně po standardních situacích. A protože se ani soupeř do koncovky nedostával, skóre utkání se již neměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School