FK PŘÍBRAM
28.09.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 8. kolo
2:0
Příbram B vs. M. Boleslav
Branky: 3´ Jílek, 40´ Janota
Rozhodčí: Duda - Šesták, Stehlík
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Vlček - Čížek (72´Ptáček), Böhm (58´Hájek), Jílek, Nezník (79´Jelínek) - Janota (76´Skalička).
M. Boleslav: Barták - Kučera, Horák (54´Le Chí), Kuchař, Mrnka, Mísař (41´Gombáš), Para, Kalabis (41´Pour), Vajgl (69´Čech), Majer (41´Strouhal), Milner (38´Salač).

Upracované vítězství nad bojovným soupeřem

Ervín Reichenauer

Ve větrném počasí jsme těžko kombinovali a proti zarputilému soupeři nám nepřesnosti kazili úspěšné vedení útočných akcí.
Již ve třetí minutě si po našem rohovém kopu dává soupeř vlastní gól, který rozhodčí připsali Jílkovi a zápas se od začátku vyvíjel v náš prospěch. Soupeře jsme pouštěli do útočných akcí sporadicky, ale bohužel ani naše akce nebyli příliš nebezpečné. Příležitosti, které jsme si postupně připravili, soupeř odvrací, a tak náznaky šancí Janoty, Nezníka, Jílka a Čížka brankou nekončí, až právě Čížek v závěru poločasu vystihuje rozehrávku soupeře, předkládá ideální přihrávku Janotovi a ten chladnokrevně zvyšuje na 2:0. Druhý poločas mnoho fotbalu už nenabídl a k ojedinělému zakončení Janotou a Hájkem jsme se dostávali převážně po standardních situacích. A protože se ani soupeř do koncovky nedostával, skóre utkání se již neměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School