FK PŘÍBRAM
05.10.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 9. kolo
0:3
Pardubice vs. Příbram B
Branky: 23´+72´ Janota, 19´ Nezník
Žluté karty: Pavlas, Hofman - Nezník
Rozhodčí: Vojtěch - Louženský, Pokorný
Diváci: 55
Pardubice: Křivka - Špatenka (40´Stýblo), Outrata, Pavlas, Suchochleb (70´Sytko), Valenta, Hyxa (63´Tuťálek), Šimon (65´Pekárek), Žahourek (40´Slavík), Hofman, Solil.
Příbram B: Trnka - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera (76´Benda) - Vlček, Čížek (78´Jelínek), Böhm (16´Hájek), Jelínek, Nezník (79´Skalička) - Janota (73´Ptáček)

V Pardubicích vítězně

Ervín Reichenauer

Tvrdý pardubický perník jsme zlomili třemi brankami a zaslouženě si odvážíme tři body, když dění na hřišti mělo být vyjádřeno vyšším brankovým rozdílem.
Poklidné počáteční oťukávání ukončil ve třinácté minutě nevybíravým zákrokem domácí Pavlas na našeho středopolaře Böhma a poslal ho do nemocnice. Nucené střídání nakoplo náš tým ke zvýšené aktivitě a výsledkem bylo naše vedení od 19. minuty po akci Janoty z pravé strany a jeho přesné nahrávce Nezníkovi před branku domácích. Chozého "dělovka" se došourala k pravé tyči bezmocného gólmana Křivky - 0:1. A když Křivka váhá ve 23. minutě s rozehrávkou, vypichuje mu aktivní Janota míč a zvyšuje na 0:2. Dvacátá osmá minuta - Mezera nachází centrem z levé strany Čížkovu hlavu, bohužel ten zakončuje do brankáře. Třicátá čtvrtá - Nezník přihrává do šestnáctky Mezerovi, ten předává Hájkovi, obrana domácích stačila střelu zblokovat. Třicátá sedmá - opět akce Mezery přes Čížka na Hájka, který ve vyložené příležitosti zakončuje těsně vedle. O minutu později Hájek hlavou po našem rohovém kopu, opět těsně vedle. První minuta nastavení před poločasovou přestávkou - Čížek tvrdě střílí, Janota vyražený balón doráží mimo tyče domácí svatyně. Hned po rozehrávce druhého poločasu, se dostává k zakončení Nezník, ale jeho střela končí vedle branky. Ve 48. minutě se k zakončení dostává i soupeř, ale se střelou do středu branky nemá Trnka vážnější starosti. 56. minuta je ve znamení akce Puchmertla, když přes Nezníka se míč dostává k Janotovi, ale jeho slabá střela tentokrát větší hrozbu pro domácího gólmana neznamená. V 61.minutě se do ofenzivy zapojuje další ze stoperské dvojice - Šímova rychlá akce ve spolupráci s Čížkem končí pěknou střelou našeho kapitána, tentokrát Křivka bravurně vyráží. Osm minut před koncem zápasu vystihuje Nezník špatnou rozehrávku soupeře, předává do náběhu Janotovi a ten chladnokrevně proměňuje svůj sólový nájezd. V závěrečné pětiminutovce si domácí vytvářejí svojí největší šanci, ale Trnka výborným reflexivním zákrokem neumožňuje soupeři korigovat výsledek zápasu a tak zaslouženě vítězíme s čistým kontem.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School