FK PŘÍBRAM
15.10.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 10. kolo
0:1
Příbram B vs. Č. Budějovice
Branky: 56´ Šplíchal
Žluté karty: 79´ Šíma
Rozhodčí: Matoušek, Paukner, Toužimský
Diváci: 48
Příbram B: Trnka - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Vlček - Čížek, Hájek (66´Ptáček), Jílek (60´Böhm), Nezník - Janota.
Č. Budějovice: Janáček, Ardamica, Grigera, Cepák, Švejda, Jiran (79´Faltýn), Malecha, Šplíchal, Kadlec (70´Penner), Michalko (66´Pařízek), Mika.

Jedna chyba znamenala první prohru

Ervín Reichenauer

Utkání s minimem šancí na obou stranách, rozhodla v druhém poločase chyba po zahrání naší útočné standardní situaci. Soupeř s kvalitní defenzivou, kterou jsme nedokázali po celou dobu utkání překonat, slavil hubené vítězství.
Vyrovnané utkání se vyznačovalo kvalitní obrannou hrou na obou stranách a tak šancí se urodilo málo před oběma brankami. Ve čtrnácté minutě ohrožujeme svatyni protivníka přímým kopem z levé strany, který posílá Čížek na hlavu soupeře. Na to odpovídá sok z Budějovic o dvě minuty později nebezpečnou, tvrdou střelou z hranice šestnáctky, kterou Trnka vyráží na roh. Ve dvacáté minutě se k zakončení hlavou po rohovém kopu Jílka dostává tísněný Puchmertl, jeho pokus končí vedle. Hráči Dynama oplácejí podobnou situací o tři minuty později, také tato střela končí mimo naše tyče. 31.minuta - náš rychlý výpad Nezníkem je zakončen slabou střelou Čížka, brankář nemá vetší problémy tento pokus chytit, 33.minuta - Jílek obchází dva obránce, ale střílí vedle pravé tyče, 38.minuta - rychlou akci zakončuje Janota po přesné Nezníkově přihrávce, opět vedle, tentokrát levé tyče. Těsně před koncem prvního poločasu Čížek přímým kopem z rohu velkého vápna, pozdravil hráče ragbyového mistrovství světa (střela by se asi do "háčka" nevešla). Druhá půle začíná nepřesnou hlavičkou soupeře, po centru z levé strany, a protože kombinace na obou stranách váznou, rozhoduje se Šíma v 50.minutě pro střelu z pětatřiceti metrů, ta však také svůj cíl nenachází. V 53.minutě zahrozil po delší době soupeř, kterého jsme v této fázi hry začali přehrávat. Kvalitní nahrávku mezi naše stopery, nezužitkoval útočník Dynama, kterému Trnka včasným vyběhnutím zabránil v přesném zakončení. V pětapadesáté minutě se k největší naší šanci dostává Janota. Míč rychle putuje od rozehrávajícího Trnky, přes Volfa až na křídlo k nabíhajícímu Čížkovi. Ten v rychlosti proniká do šestnáctky a nadvakrát dostává míč k Janotovi, kterému bohužel dobře postavený Janáček v brance soupeře chytá umístněnou střelu na přední tyč. Balón se odráží na rohový kop, který dobře rozehrál Jílek. Soupeř nadvakrát odvrací dlouhým odkopem a v tento moment propadá naše bránící dvojice. Vlček míjí, Volf hlavičkuje nešťastně k soupeři, kterého nedůrazně atakuje Šíma a brejkovou situaci zakončují útočníci Českých Budějovic do prázdné branky. Po obdržené brance jsme zvýšili naše útočné snažení, ale akce Janoty, střela Böhma, pokusy Čížka ke kýžené brance nevedly. Dobře fungující obrana soupeře, nás do vyložené šance nepustila, a tak si Jihočeši odvezli po jediné naší chybě všechny tři body.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School