FK PŘÍBRAM
23.10.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 11. kolo
1:1
Plzeň vs. Příbram B
Branky: 76´ Plecitý - 63´ Janota
Žluté karty: Kraml (P 40´)
Rozhodčí: Štrincl, Schneider, Liškutín
Diváci: 50
Plzeň: Novák, Klán(41´Král), Kraml, Kepl, Míka, Hranáč(73´Žižka), Plecitý, Remiáš(54´Klich), Brož(41´Štursa), Bartůněk(60´Zajíček), Heller.
Příbram B: Melichar - Volf(62´Benda), Puchmertl, Šíma, Mezera - Hájek - Čížek(60´Jelínek), Vlček, Jílek(57´Böhm), Nezník(73´Ptáček), - Janota

Fotbal v Luční měl svojí kvalitu

Ervín Reichenauer

Fotbalová neděle proti kvalitnímu soupeři z Plzně se oboustranně vydařila. Šťastnějším týmem v závěrečném penaltovém rozstřelu bylo naše mužstvo, které díky Melicharovi v brance, odváží z horké Viktoriánské půdy dva body.
Od úvodních minut se hrálo aktivně a na obou stranách hřiště byly před brankami k vidění zajímavé situace. Ve třetí minutě přihrává Hájek ve vápně soupeře Vlčkovi, ale jeho střela byla zblokována na roh. Pátá minuta přináší výhodu v podobě přímého kopu soupeři, střela z dvaceti metrů končí nad naší brankou. O minutu později zaspala naše obrana po domnělém ofsajdu a rychlou akci soupeře zastavuje na poslední chvíli Mezera. Uběhla další minuta a pro změnu naše rychlá akce vedená Janotou končí bohužel rohovým kopem. V 11.minutě zahrává Plzeň další přímý kop z nebezpečné vzdálenosti, který tentokrát končí ve zdi. 19.minuta - po standardní situaci, teď před plzeňskou brankou, kontroluje hlavičkujícího Puchmertla domácí gólman. 21.minuta - naše doposud největší šance po centru Mezery, Čížek nastřeluje břevno domácí svatyně. 33.minuta - Melichar vytahuje po naší chybě nebezpečnou střelu soupeře na roh. Další minuta přináší možnost pro naše barvy z kopačky Nezníka, bohužel netrefuje "zařízení", a ani střela Čížka o dvě minuty později se mezi tyče nevešla. Největší možnost prvního poločasu přišla v posledních vteřinách před přestávkou. Individuální akce Nezníka z levé strany končí faulem v pokutovém území, ale bohužel nařízenou penaltu Čížek neproměňuje. Druhý poločas nabídl, zejména v jeho první polovině, opět velmi vyrovnaný duel, ale v 64.minutě proniká do šestnáctky soupeře Hájek a jeho sraženou střelu posílá do sítě Janota - 0:1. Z naší pravé strany zahrozil v 67.minutě střídající Jelínek, který po skvělém důrazu centruje nebezpečně před branku, bohužel nikdo z našich se k míči nedostal. Poslední desetiminutovka byla ve znamení tlaku Plzeňských, kteří se snažili o vyrovnání. To se jim skutečně podařilo čtyři minuty před koncem. Po nedůrazu a zbytečné ztrátě uprostřed hřiště posílá soupeř kolmici k naší šestnáctce, následná střela do tyče se odráží k Plecitému, pro kterého není problém srovnat skóre na 1:1. A to ještě minutu před konce sleduje naše rozhozená obrana nebezpečně hlavičkujícího Kepla, který ve vyložené pozici míjí naší branku. Závěr utkání a jde se na penalty. Začínáme Janotou, který bohužel neproměňuje. Další exekutoři - Šíma, Jelínek, Hájek, Puchmertl a Vlček, se již nemýlili, a protože Melichar dvě soupeřovi penalty chytá, připisujeme si o bod více než soupeř.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School