FK PŘÍBRAM
27.10.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 12. kolo
6:0
Příbram B vs. Dukla Praha
Branky: 6´+44´ Nezník, 19´ Puchmertl, 38´ Janota, 42´ Mezera, 52´ Jílek
Rozhodčí: Tvrdík - Paukner, Slepička
Diváci: 45
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Hájek - Čížek (44´Skalička), Vlček (54´Böhm), Nezník, Jelínek (28´ Jílek) - Janota (57´ Ptáček).
Dukla Praha: Kundrát, Švarc, Novák, Rogers, Ferreira (41´ Švihálek), Soukup, Drozd (41´ Bohdan), Kadlec, Houha, Popovič (41´ Hamborský), Trávníček.

Vysoká výhra nad Duklou

Ervín Reichenauer

Od prvních minut utkání bylo zřejmé kdo bude mít v tomto duelu navrch. Snaživý soupeř jen s námahou odolával našemu tlaku a šestigólový rozdíl ve skóre, je po jednoznačném průběhu, pro soupeře z Julisky, ještě milosrdný.
Hned v úvodu zatahuje Jelínek balón po levém křídle. Soupeř ho zastavuje nedovoleným zákrokem, po kterém kopeme Nezníkem přímý kop. Soupeř odvrací, ale po jeho nepovedené rozehrávce se opět Nezník dostává do vápna. Jeho přihrávka bohužel nenachází nikoho ze spoluhráčů. Po pěti minutách hry se daří pěkná kombinace od Vlčka, přes Hájka na nabíhajícího Volfa, který centruje do šestnáctky. Soupeř odvrací před nabíhajícím Nezníkem a Janotou. Šestá minuta, v které Šíma posílá po křídle pas na Janotu, je již gólová. Přesná přihrávka "Bédy" nachází na penaltě volného Nezníka, který střelou do šibenice otevírá skóre zápasu. V dalších deseti minutách držíme balón, ale naše kombinace končí většinou nepřesnou nahrávkou ještě před pokutovým územím soupeře. V šestnácté minutě natahuje ke střele ze třiceti metrů Hájek, jeho pokus letí nad. 19.minuta - Nezník posadil z rohového kopu míč na hlavu nikým nebráněného Puchmertla a ten s přehledem zvyšuje na 2:0. 31.minuta - samostatný průnik Jílka (vystřídal zraněného Jelínka), brankář jeho tvrdou střelu vyráží. 38.minuta - krásný křížný pas Šímy nachází na pravém křídle rozběhnutého Volfa, ten centruje do vápna a tísněný Janota posílá oblouček na zadní tyč, od které se balón odráží do gólmana Kundráta a následně zpět do branky - 3:0. Minutu před koncem poločasu posílá další pěkný centr z rohové kopu Nezník a na zadní tyči nabíhající Hájek těsně přestřeluje. 40.minuta - Jílkův centr od levé lajny nachází neobsazeného Čížka, který trefuje spojnici tyče a břevna. Dvě minuty po přestávce opět Nezník a jeho rohový kop - Mezera s pomocí teče soupeře hlavičkuje gólově - 4:0. Uplynuly další dvě minuty a Vlček rozjíždí akci po pravé straně, předává aktivnímu Volfovi, ten přesně nachází Janotu a jeho finální přihrávka od brankové čáry je pro obranu Dukly neřešitelná - Nezník druhý gól v utkání. V 52.minutě akce založená Puchmertlem, přes Skaličku, který posílá po pravé lajně nechytatelného Jańotu, nachází před malým vápnem Jílka. Mazácký náznak střely blokující hráči "zbaštili" a Jílek uzavírá skóre zápasu. Do konce utkání se již další šance Šímy, Janoty, Böhma ani Nezníka neujaly a tak skóre 6:0 je konečné. V ofenzivě jsme mohli určitě proměnit více příležitostí, které jsme si kvalitní hrou vypracovali. Defenzivu nelze hodnotit, jelikož soupeř jí nedokázal prověřit.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School