FK PŘÍBRAM
06.11.2015
Česká liga dorostu U 16 A, 13. kolo
3:2
Bohemians vs. Příbram B
Branky: 1´ Vala, 14´ Koubek, 74´ Bubeník - 39´ Nezník, 74´ Janota
Rozhodčí: Petřík, Lipár, Heinc
Diváci: 65
Bohemians: Matoušek, Hejduk, Vala P., Zeman, Jaroš, Vala D., Koubek (63´ Bubeník), Hisem (41´ Kuchař), Marcinčik (55´ Nussbauer), Vondrák, Procházka (70´ Lupač).
Příbram B: Trnka - Volf (66´ Ptáček), Puchmertl, Šíma, Mezera - Hájek - Jelínek (48´ Böhm), Vlček, Nezník, Jílek - Janota.

Slabý výkon, zasloužená prohra

Ervín Reichenauer

Sobotní slunečné poledne nezastihlo náš tým v ideálním rozpoložení a po nekoncentrovaném výkonu jsme zanechali všechny body ve Vršovicích.
První minuta utkání a soupeř se po rohovém kopu dostává Patrikem Valou snadno do vedení. Naši hráči v příjemném podzimním sluníčku dál podřimovali a vysloužili si ve 14.minutě další branku z kopačky Koubka. K první kloudné akci jsme se dostali až v závěrečné minutě prvního poločasu, Volf posouvá po lajně na Janotu a ten v rychlém náběhu do šestnáctky nachází přesně Nezníka - 2:1. Očekávali jsme, že kontaktní branka naše mužstvo nakopne k vyšším obrátkám ve druhé polovině utkání, opak byl pravdou. Dál jsme pokračovali v pomalé, nedůrazné hře s řadou nepřesných a alibistických přihrávek. Naše rozvláčné tempo potrestal v 74.minutě střídající Bubeník, a přestože jsme vzápětí snížili Janotou na rozdíl jedné branky, soupeř si vítězství v utkání již pohlídal.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School