FK PŘÍBRAM
11.04.2016
Juniorská liga, 27. kolo
1:1
Příbram vs. Třinec
Online
Branky: 59. Bednář - 86. Filip
Příbram: 1. poločas: Hruška (30. Švenger) - Divíšek, Zápotočný, Hájovský, Sus - Moravec, Hraníček, Krameš, Pilík - Rezek - Bednář; 2. poločas: Švenger (61. Boháč) - Divíšek, Dosoudil, Kilián, Sus - Gešnábel, Moravec, Hnaníček, Januška, Mareš - Bednář (60. Brandner)
Třinec: Samoel - Geissler, Ondráček, Houser, Neuberg, Česlák, Durdević, Čurgali, Knejzlík, Rudnytskyy, Schubert
V úvodním poločase si hrstka promrzlých diváků musela na vážnější šance počkat. K prvnímu vážnějšímu ohrožení hostující branky se zhruba po pětadvaceti minutách dostal hlavičkující Tomáš Pilík a jeho pokus se od tyče odrazil mimo. V závěru se v dobré pozici po hlavičce Rezka ocitl Román Bednář, ale a hranici penalty nedokázal míč propasírovat do branky. Do druhého poločasu vstoupila Příbram aktivně a velmi brzy se mohla dostat do vedení. K dobré střele se dostal střídající Jiří Mareš, ale jeho projektil skončil jen na horní tyči. O pár minut později se Mareš proměnil v nahrávače a posadil krásný míč na hlavu Bednáře. Příbramský střelec se nemýlil a poslal Příbram do vedení. Domácí měli i nadále více ze hry, ale bez dalšího gólového efektu. Naopak v samotném závěru se hostům povedlo zásluhou Filipa šťastně vyrovnat na konečných 1:1.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School