FK PŘÍBRAM
07.02.2016
Memoriál V. Marečka (U16), 6. kolo
5:0
Příbram B vs. Táborsko
Branky: 20´+64´ Belej, 10´ Janota, 16´ Hájek, 49´ Puchmertl
Rozhodčí: Doubrava - Burian, Slepička
Diváci: 50
Příbram B: Trnka - Volf (Jelínek), Puchmertl, Benda, Mezera - Vlček (Böhm), Hájek, Jílek - Čížek(Ptáček), Belej, Janota (Nezník).
Táborsko: Zadražil - Rytíř, Bouchal, Váš, Říha, Vozihnoj, Fáber, Horváth, Kouřil, Böhm, Kavka - Kubín, Mareš, Stuchlík, Štefl, Burda, Duchoň.

V Memoriálu V. Marečka vítězně

Ervín Reichenauer

V dalším pohárovém utkání nenechali naši hráči nic náhodě a borce z Tábora rozstříleli rozdílem třídy. Skóre zápasu mohlo být ještě vyšší, ale buď branková konstrukce, nebo skvělý Zadražil v brance hostů, zabránili většímu brankovému rozdílu.
Po kostrbatém úvodu se naši hráči začali prosazovat před brankou soupeře a protivník nevystřelil v první půli ani jednou směrem k naší brance. V 9.minutě posílá Janota ostrý centr před branku z levé strany, který bohužel nikdo nezasáhl, a tak výše jmenovaný správně o minutu později, načasoval svůj náběh na Belejův centr a hlavou otevřel skóre. Šestnáctá minuta a Hájek svojí tvrdou střelou z voleje, ze sedmnácti metrů, zvyšuje na 2:0. V 17. minutě postupuje Janota sám z levé strany na gólmana, bohužel neprostřelil, 18. minuta - nebezpečná střela Beleje těsně vedle, 19.minuta - Mezera po kombinaci postupuje sám z levé strany, soupeř odvrací. 20. minuta a Hájek nachází kolmicí Beleje, který špičkou kopačky dává kolem gólmana svůj první gól v zápase. Po této střelecké desetiminutovce se náš brankostroj uklidnil a až za dalších třináct minut Belej trefuje dvakrát tyč. Ve 38. minutě se daří pěkná kombinace na levém křídle , ale bohužel Jílek zakončuje z dobré pozice vedle. O minutu později reflexivně zabraňuje ve skórování Belejovi hostující brankář. V úvodu druhého poločasu se do zakončení hlavou dostává Belej po přesném centru Mezery - brankář chytá. Ve 44. minutě se do ojedinělého úniku dostává soupeř, odvracíme na roh. O minutu později střílí vedle branky hostů Čížek. 49. minuta je ve znamení dvojice Puchmertl, Belej, kdy prvně jmenovaný umísťuje hlavou Belejův přesně kopnutý rohový kop za záda bezmocného gólmana. V šedesáté minutě se dostává do koncovky soupeř, to když faulujeme těsně před naší šestnáctkou. Trnka je na místě a zakládá po chycení přímého kopu rychlý protiútok, na jehož konci zakončuje Jílek. V 64.minutě vystihuje rozehrávku soupeře Böhm, předává Ptáčkovi, který vybízí přihrávkou Beleje k zakončení. Ten se tentokrát nemýlí a zvyšuje na konečných 5:0. Do konce zápasu jsme si vypracovali další vyložené příležitosti, ale Nezník centr Jelínka nedokázal umístit do sítě hostů a ani jeho střela z bezprostřední blízkosti gólem neskončila. Přesvědčivé vítězství a jednoznačné skóre vystihuje dění na hřišti, snad jen těch branek v síti soupeře mohlo být více.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School