FK PŘÍBRAM
01.04.2016
I.Celostátní liga U 19, 26. kolo
2:1
Příbram vs. Ostrava
Online
Branky: 12´ Puchmertl, 64´ Vlček, 69´ Jílek
Diváci: 60
Příbram: Trnka - Volf, Puchmertl (Šíma), Hájek, Benda - Nezník (Böhm), Vlček, Jílek - Čížek (Jelínek), Ptáček (Belej), Sirotek (Anýž).
Ostrava: Kovář - Řehola, Pernica, Jurák, Berčík, Kočiš, Beran, Dvořáček, Janík, Kohút, Spáčil, Štefánek, Tomaštík, Vincour, Polášek, Jaich, Kuřina.
Pouhý den odpočinku po návratu z Brna, musel stačit našim dorostencům, kteří v zápasovém kolotoči sehráli čtyři zápasy v devíti dnech. Celková únava však vidět nebyla a již v šesté minutě nastřelil hlavou tyč po rohovém kopu Čížek. To dvanáctá minuta byla již radostnější, na volný přímý kop zahrávaný Jílkem, si naběhl uzdravený Puchmertl a nekompromisně hlavou zavěsil. Bohužel radost nám vydržela pouhé dvě minuty. Rychlý útok Slovácka jsme zachytávali až v našem pokutovém území, Puchmertl neodhadl odskok míče a soupeř utěšenou střelou srovnává stav zápasu. V první půli stojí za zmínku ještě Nezníkova střela, kterou zneškodnil hostující gólman. V úvodních patnácti minutách druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal, se střeleckou bilancí 1:1. Z naší strany to byl Belej po kolmici od Šímy, jeho střela cíl nenašla. A tak přišla 56. minuta, nenápadné autové vhazování hráčů z Moravy na levé straně, podcenění a nedůraz našich hráčů a soupeř prochází po brankové čáře a z úhlu nachází cíl v naší síti. Po pěti minutách jsme se oklepali a zatlačili hostující tým před jeho branku. V 61. minutě nebezpečně střílí Benda, v 64. rychle rozehraný roh zúročil Vlček a tečovanou střelou vyrovnává na 2:2. O pět minut později se nadechuje k sólu dobře hrající Jílek a přesnou střelou strhává vedení na naší stranu.
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School