FK PŘÍBRAM
21.05.2016
I.Celostátní liga U 19, 33. kolo
2:2
Brno vs. Příbram
Branky: 12´ Puchmertl, 64´ Vlček, 69´ Jílek
Diváci: 60
Brno: Trnka - Volf, Puchmertl (Šíma), Hájek, Benda - Nezník (Böhm), Vlček, Jílek - Čížek (Jelínek), Ptáček (Belej), Sirotek (Anýž).
Příbram: Kovář - Řehola, Pernica, Jurák, Berčík, Kočiš, Beran, Dvořáček, Janík, Kohút, Spáčil, Štefánek, Tomaštík, Vincour, Polášek, Jaich, Kuřina.
Pouhý den odpočinku po návratu z Brna, musel stačit našim dorostencům, kteří v zápasovém kolotoči sehráli čtyři zápasy v devíti dnech. Celková únava však vidět nebyla a již v šesté minutě nastřelil hlavou tyč po rohovém kopu Čížek. To dvanáctá minuta byla již radostnější, na volný přímý kop zahrávaný Jílkem, si naběhl uzdravený Puchmertl a nekompromisně hlavou zavěsil. Bohužel radost nám vydržela pouhé dvě minuty. Rychlý útok Slovácka jsme zachytávali až v našem pokutovém území, Puchmertl neodhadl odskok míče a soupeř utěšenou střelou srovnává stav zápasu. V první půli stojí za zmínku ještě Nezníkova střela, kterou zneškodnil hostující gólman. V úvodních patnácti minutách druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal, se střeleckou bilancí 1:1. Z naší strany to byl Belej po kolmici od Šímy, jeho střela cíl nenašla. A tak přišla 56. minuta, nenápadné autové vhazování hráčů z Moravy na levé straně, podcenění a nedůraz našich hráčů a soupeř prochází po brankové čáře a z úhlu nachází cíl v naší síti. Po pěti minutách jsme se oklepali a zatlačili hostující tým před jeho branku. V 61. minutě nebezpečně střílí Benda, v 64. rychle rozehraný roh zúročil Vlček a tečovanou střelou vyrovnává na 2:2. O pět minut později se nadechuje k sólu dobře hrající Jílek a přesnou střelou strhává vedení na naší stranu.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School