FK PŘÍBRAM
26.03.2016
Česká liga dorostu U 16 A, 16. kolo
1:4
Sokolov vs. Příbram B
Branky: 59´ Fišer - 15´ Jílek, 35´ Mezera, 39´ Čížek, 52´ Puchmertl
Rozhodčí: Nehasil - Pachtová, Řáda
Diváci: 30
Sokolov: Svitok - Stolec, Jirkovský (72´ Link), Strmiska, Fuchs (57´ Lorenz), Kraus, Fišer, Dvořák, Vondrys, Paterna (66´ Bursík).
Příbram B: Trnka - Hájek (62´ Volf), Puchmertl, Benda, Mezera (62´ Šíma) - Böhm, Vlček (60´ Ptáček), Jílek - Čížek (54´ Jelínek), Janota (72´ Nezník), Sirotek (69´ Belej).
Delší dobu trvalo než jsme našli způsob jak se dostat před branku soupeře, a tak první střelu směrem na bránu zaznamenali hráči domácího Baníku, a to v osmé minutě po našem nedůrazu ve středu hřiště. V úvodní čtvrthodině jsme měli několik závarů před Svitokem, gólmanem domácích, ale k zakončení se dostal až Sirotek po centru Čížka ve 13. minutě. "Když nevíš co s míčem, tak vystřel". To přesně předvedl Jílek v patnácté minutě a byl z toho první gól z více jak pětadvaceti metrů. V dalších dvaceti minutách stojí za zmínku nebezpečný centr Janoty, který soupeř odvrací na roh a Čížka, po jehož přihrávce míří Vlček nad svatyni domácích. 35. minuta a k přímému kopu z levé strany se staví Jílek. Nachází hlavu dobře postaveného Mezery, a ten se nemýlí, 0:2. V posledních okamžicích poločasu se do šestnáctky Sokolova dostává Čížek a jeho tečovaná střela zaplouvá k tyči potřetí. V prvních deseti minutách druhého poločasu se jevily nejlépe akce Hájka z pravé strany, jehož prudkou přihrávku nestačili dopravit do branky Janota ze Sirotkem a čížka, který si v pokusu jít sám na brankáře domácích, až příliš předkopává balón. V 53. minutě je o osudu utkání definitivně rozhodnuto. Jílek zahrává rohový kop a Puchmertl s jistotou, jak jinak než hlavou, navyšuje skóre na 0:4. Po této brance upadla naše hra do určité letargie a dovolili jsme soupeři korigovat brankou v 59. minutě. To šikovný Fišer přešel přes oba naše stopery a snížil na konečných 1:4. V poslední čtvrtině zápasu jsme masívně vystřídali, ale hře to již nepomohlo. Na každé straně hřiště se narodila jedna příležitost, tu naší neproměnil hlavičkující Puchmertl a soupeři zlikvidoval jeho šanci Trnka v naší brance.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School