FK PŘÍBRAM
09.04.2016
Česká liga dorostu U 16 A, 17. kolo
0:2
Příbram B vs. Hradec K.
Branky: 3´ Mahr, 37´ Rajnoch
Žluté karty: 14´ Volf, 31´ Jílek, 47´ Puchmertl - 67´ Nemšovský
Rozhodčí: Janoch, Burian, Slepička
Diváci: 40
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Benda, Mezera - Nezník, Vlček (50´Šíma), Jílek (50´Böhm) - Čížek (50´Sirotek), Belej, Janota.
Hradec K.: Brát, Finěk, Ptáček, Nemšovský, Štěrba (60´Samko), Slavík (63´Sokol), Rajnoch, Havrda (78´Novotný), Horák, Mahr, Ansorge.

Prohra s Hradcem

Ervín Reichenauer

Více než porážka mrzí předvedený výkon. Zejména v prvním poločase jsme nebyli důstojným soupeřem dobře hrajících "Votroků".
Hned z prvního útoku nás soupeř potrestal a v třetí minutě vsítil po rychlé akci gól. Naše pomalá hra, nedůraz v osobních soubojích, které jsme téměř všechny prohrávali, spousta nepřesností, vedly pouze ke dvěma střelám na branku soupeře z kopaček Beleje v průběhu prvního poločasu. Soupeř toho znovu využil ve 37. minutě a další rychlou akcí zvýšil na 0:2. Ve druhém poločase jsme zvýšeným úsilím vytvořili tlak na protivníka, ale šance Böhma a Beleje zlikvidoval Brát v brance hostí, a když v 77. minutě chytil Puchmertlovi penaltu, bylo o osudu utkání rozhodnuto.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School