FK PŘÍBRAM
19.04.2016
Česká liga dorostu U 16 A, 19. kolo
1:2
Liberec vs. Příbram B
Branky: 25´ Mečíř - 21´+ 55´ Belej
Žluté karty: 65´ Konopásek - 25´ Puchmertl, 76´ Čížek
Rozhodčí: Martínek, Bahník, Vydra
Diváci: 35
Liberec: Hnízdil, Provazník, Prokopec, Krpata, Kristian, Šíma (61´ Šorsák), Bergmann (52´ Konopásek), Bína (72´ Daněk), Halgaš (77´ Bouzek), Gabko, Mečíř.
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Hájek, Mezera - Nezník, Vlček, Jílek - Čížek (78´ Benda), Belej, Sirotek (59´ Ptáček).

V Liberci vítězně

Ervín Reichenauer

Zasloužené vítězství jsme si přivezli z pod Ještědu po brankách agilního Beleje.
V utkání, které nebylo bohaté na šance, jsme šli do vedení ve dvacáté minutě. Soupeř srovnává z pokutového kopu o šest minut později. V druhém poločase strháváme vítězství na svou stranu přímým kopem Beleje, který propadl na vzdálenější tyč. V závěru jsme mohli skóre ještě navýšit, bohužel v prvním případě "Fery" trefuje tyč a v samostatném nájezdu mu lob likviduje domácí gólman.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School