FK PŘÍBRAM
07.08.2016
ePojisteni.cz liga, 2. kolo
0:1
Příbram vs. M. Boleslav
Online
Branky: 38. Rada
Žluté karty: Tregler, Chaluš
Rozhodčí: Nenadál - Dobrovolný, Boček
Diváci: 2428
Příbram: Hruška - Mareš, Nikolič, Chaluš, Ferrara - Krameš (77. Pilík), Tregler - Peltier (80. Brandner), Rezek (73. Mahmutovič), Divíšek - Majtán
M. Boleslav: Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Takács (63. Magera), Rada - Jánoš, Valenta (57. Kalabiška), Vukadinovič - Chramosta (80. Mebrahtu)

Rada má v Příbrami kliku

Zdeněk Brož

Velmi bojovný a srdnatý výkon předvedli příbramští hráči ve středočeském derby proti Mladé Boleslavi. Hosté však díky šťastné brance Rady vyhráli jednogólovým rozdílem.
Příbramský trenér Martin Pulpit udělal po porážce ve Zlíně několik změn, které nachystal domácím fanouškům do letní premiéry. V základní sestavě byl i útočník Lester Peltier, který si vyřizoval víza z Trinidadu a Tobago. Pokud měl někdo očekávání, že budeme čelit ofenzivnímu tlaku papírového favorita, mýlil se. Rychlá hra Příbrami dělala Boleslavi velké problémy a náš tým si tak tvořil i dobré šance. Střelu Tomáše Majtána brankář vytáhnul na roh, v 8. minutě dokonce slovenský útočník minul v dobré pozici. Ve 21. minutě mohl otevřít skóre Jan Rezek, jenže nezkrotil svoji ránu z voleje a pálil v jasné pozici nad branku. Nespravedlivý trest na neproměněné šance přišel ve 38. minutě. Rada z přímého kopu přestřelil zeď a o tyčku poslal míč do sítě - 0:1. Konec první půle mohl ještě skončit vyrovnáním, jenže Peltierovu střelu vyrazil Diviš mimo branku. I ve druhé půli byli Příbramští lepší. Jan Rezek z deseti metrů opět přestřelil branku. V dalším zakončení byl dvakrát Peltier, pokaždé jeho rána letěla mimo branku. V 61. minutě měl dobrou možnosti před Hruškovou brankou Chramosta, naštěstí pokus skončil tečí a rohovým kopem. V 80. minutě si Majtán nechal utéct pěkný pas od střídajícího Tomáše Pilíka, nepřesná byla i přízemní rána Divíška, která šla těsně vedle. V nastaveném čase nevyšel ani závěrečný tlak a ze dvou standardek jsme nic nevytěžili. Domácí zápas musel fanoušky bavit, ale bohužel tomu chybělo jedno jediné, vstřelit branku.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School