FK PŘÍBRAM
21.08.2016
ePojisteni.cz liga, 4. kolo
3:0
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 45. Mešanovič, 65. Škoda, 90. Hušbauer
Žluté karty: Frydrych, Hušbauer - Trapp, Hušbauer
Rozhodčí: Proske - Kotík, Vysloužil
Diváci: 5043
Slavia: Berkovec - Bořil, Bílek, Frydrych, Švento - Mihalík, Hušbauer, Souček, Zmrhal (90. Mingazov) - Škoda (66. Barák), Mešanovič (90. Van Kessel)
Příbram: Hruška - Tregler, Chaluš, Jiránek, Ferrara (73. Brandner) - Peltier (58. Pilík), Trapp (68. Mahmutovič), Rezek, Krameš, Divíšek - Majtán

Utkání zlomila branka do šatny

Jan Vostrý

Fotbalisté Příbrami mají za sebou další nepovedené utkání v nejvyšší soutěži. Po porážce se Slavií zůstávají i nadále poslední bez jediného bodu a vstřelené branky.
S touhou konečně zlomit nepříznivou ligovou bilanci nastoupili svěřenci Martina Pupita na trávník v pražském Edenu. V ligové sestavě se poprvé objevil bývalý reprezentační obránce Martin Jiránek a Petr Trapp nastoupil ke svému 150. ligovému utkání. První poločas nenabídl více než pěti tisícovkám diváků příliš pohledný fotbal. Nejdůležitější moment utkání přišel až v jeho samotném závěru, kdy Milan Škoda z blízka trefil tyč a odražený míč uklidil na Hruškova záda Muris Mešanovič. Branka do šatny byla pro hosty tvrdým direktem, ze kterého se ve druhém poločase už nedokázali vzpamatovat. Naopak domácí si v něm dokázali vytvořit další příležitosti a dvě z nich proměnit. Nejprve se ofsajdové pasti dokázal vyhnout Škoda a v nastaveném čase se prosadil i Josef Hušbauer. Příbram tak během jednoho týdne prohrála i třetí soutěžní utkání a pokaždé třikrát inkasovala. Nadále se tedy krčí na samém chvostu ligové tabulky.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School