FK PŘÍBRAM
10.09.2016
ePojisteni.cz liga, 6. kolo
2:0
Hradec K. vs. Příbram
Online
Branky: 58., 65. Pázler
Žluté karty: Rezek, Laňka, Majtán, Krameš
Rozhodčí: Marek - Nádvorník, Kubr
Diváci: 1216
Hradec K.: Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Mudra - Janoušek, Trubač (84. Zorvan) - Martan (82. M. Černý), Pázler (77. P. Černý), Malinský - Žondra.
Příbram: Hruška - Divíšek (32. Ferrara), Tregler, Jiránek, Pecháček - Pilík (68. Mahmutovič, 80. Laňka), Rezek, Borek, Krameš - Peltier, Majtán

Černá série se natahuje

Zdeněk Brož

Dočasné působiště našeho soupeře Hradce Králové na hřišti Mladé Boleslavi není místo, kde získáváme body ani s místním celkem a nestalo se tak ani proti Votrokům při výsledku 2:0.
Trenér Rada postavil do základní sestavy jednu z posil, které přišly do Příbrami během reprezentační pauzy, Tomáše Borka. Ten v letech 2008 až 2010 odehrál v našich barvách 55 ligových zápasů. Utkání hrané v horkém zářijovém odpoledni však nepřinášelo během prvního poločasu mnoho šancí. Přesto tu první jsme měli my, když v 6. minutě pálil z první Majtán, bohužel pro nás vysoko nad branku. Hradec Králové byl pak delší čas nebezpečnější, ale pouze k šestnáctce, rozhodně totiž Aleše Hrušku v příbramské brance moc neprověřil. Ve 32. minutě si smolný moment vybral Josef Divíšek. Ten fauloval hradeckého hráče, při zákroku se sám zranil a musel střídat. V samotném závěru prvního poločasu se před brankou cpal k zakončení Peltier, jenže ani on se neprosadil k lepší střele na Ottmara. Ve 49. minutě ohrozil naši branku Žondra, náš brankář lehce tečovanou střelu lapil. Stejně dobře si počínal i při trestném kopu Pázlera, kdy střelu vyrazil nad branku. Silný úvod druhého poločasu stvrdil Trubač střelou nad branku. Když se už zdálo, že jsme nápor přečkali, prohnal se v 58. minutě do vápna znovu Trubač a jeho akci zakončil gólovou střelou Pázler - 1:0. Akce Hradce nepřestávaly. Hruška se blýskl zákrokem proti hlavičce Žondry. A v 65. minutě zmar našeho týmu podtrhnul znovu Pázler, který sám před Hruškou procedil míč skrz našeho gólmana a zaznamenal druhý gól zápasu. Navzdory brankám předvádí Hruška vynikající zákroky při střelách Trubače i Žondry. Chytil jasné góly. Nepříjemný je v těchto momentech spíš fakt, že se nám v ofenzivě nedaří vůbec nic. V 80. minutě musel navíc odstoupit kvůli zranění i střídající Mahmutovič. Závěr zápasu už pak na výsledku nic nezměnil a my tak po šestém zápase čekáme na branku a body.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School