FK PŘÍBRAM
17.09.2016
ePojisteni.cz liga, 7. kolo
3:2
Příbram vs. Teplice
Online
Branky: 35. Majtán, 85. Brandner, 90. Mahmutovič - 14. a 73 Vaněček
Žluté karty: Trapp, Jiránek, Rezek, Majtán - Fillo, Krob
Rozhodčí: Zelinka - S. Pochylý , P. Peřina
Diváci: 1867
Příbram: Hruška - Ferrara (46. Laňka), Jiránek, Tregler, Krameš - Pilík, Pecháček (84. Brandner), Rezek, Borek (78. Mahmutovič), Trapp - Majtán
Teplice: Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Hora, Ljevakovič, Fillo, Kučera, Nivaldo (61. Vachoušek) - Vaněček (86. Potočný)

Výhru trefil v závěru Mahmutovič

Jan Vostrý

Příbram konečně prolomila letošní střeleckou i bodovou bídu a po výhře 3:2 nad Teplicemi si připsala tři body. O branky se postarali Majtán, Brandner a Mahmutovič.
Trenér Rada musel před duelem s Teplicemi zapomenout na levého beka Divíška, který se zranil v zápase s Hradcem. Prudký déšť naopak nijak neuškodil novému trávníku a tak se hrál rychlý fotbal. Jenže moc radosti domácím příznivcům na začátku zápasu nepřinesl. Ve 14. minutě si na standardku naskočil vysoký Vaněček a hlavou mířil přesně k tyči. Prudkou střelu Petra Trappa mohl Grigar ještě jen kontrolovat pohledem, ale nakonec náš čas přišel. První branka byla skutečně vybojovaná. Ve 35. minutě ve velkém závaru nejprve trefil břevno Jan Rezek, střelu do branky vracel Martin Jiránek a poslední dotek před brankou měl nakonec slovenský forward Tomáš Majtán - 1:1. Po změně stran už nepřišel do hry zraněný Marco Ferrara, kterého nahradil Denis Laňka. Příbram se ve druhém poločasu prezentovala mnohem sebevědoměji a mohli jsme i brzo vést. Jenže branku Martina Jiránka po delší rozmluvě sudí nakonec neuznali. Lepší hru našeho týmu však zmrazila druhá branka teplického Vaněčka v 73. minutě. Na opačné straně mohl v 80. minutě lépe zakončit nadějný průnik Laňka, jenže v nulovém úhlu si vybral střelu místo nahrávky. V době, kdy už zbývalo hodně málo minut na zvrat přišla vyrovnávací branka. O tu se postaral centrující Tomáš Pilík a velmi jistě zakončující Patrik Brandner - 2:2 v 85. minutě. Nastavený čas pak přinesl do Energon Arény euforii. Přetažený míč z kopačky Rezka nezvládl vyboxovat Grigar v souboji s Majtánem od branky a volný Aidin Mahmutovič poslal míč za brankovou čáru - 3:2. Trenér Rada mohl se svým týmem slavit první výhru v aktuální sezóně.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School