FK PŘÍBRAM
24.09.2016
ePojisteni.cz liga, 8. kolo
1:0
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 84. Berger
Žluté karty: Mašek, Jirásek - Jiránek, Pecháček, Krameš, Chaluš
Rozhodčí: Ardeleánu - Mokrusch, Koval
Diváci: 3821
Bohemians: Budinský - Dostál, Šmíd, Krch, Havel - Hašek (58. Berger), Hubínek (78. Jindřišek), Mašek, Jirásek, Luts - Holenda (71. Mikuš)
Příbram: Hruška - Pecháček, Jiránek, Tregler, Krameš - Pilík (84. Brandner), Borek (90. Chaluš), Majtán, Trapp, Rezek - Mahmutovič (83. Kacafírek)

Rozhodnutí přišlo v závěru

Jan Vostrý

Pouhých 6 minut chybělo Příbrami k zisku důležitého bodu na půdě Bohemians. Po jediné brance domácích, ale nakonec odjíždí svěřenci Petra Rady s prázdnou.
Do utkání na neoblíbeném Ďolíčku nasadil trenér Rada poprvé do základní sestavy hrdinu minulého zápasu Aidina Mahmutoviče. Pouze na lavičce zůstala nová ofenzivní akvizice Kacafírek. Úvod utkání přinesl Příbrami obrovskou šanci. Po Mamutovičově přihrávce se v zakončení objevil Tomáš Majtán, ale v přímém souboji s Budínským trestuhodně selhal. Následně se taktovky ujali domácí, ale svoji víceméně optickou převahu ve vážnější šanci přetavit nedokázali. Až v samém závěru se musel vytáhnout brankář Hruška a následnou dorážku Hubínka stačili obránci srazit na roh. I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Dobrá šance přišla v 52. minutě, kdy nejprve Budínský musel reflexivně vyrážet odražený míč a pak si poradil i s pokusem Borka. Dobrou příležitost měl na druhé straně příbramský odchovanec Dominik Mašek, který pálil těsně vedle. Poslední příbramská šance přišla v 69. minutě, kdy si s Pilíkovým trestným kopem výborně poradil Budínský. Pak se znovu přesunula aktivita na domácí kopačky a příbramská obrana měla plné ruce práce. První varování přišlo v 82. minutě, kdy dalekonosný pokus Jindříška skončil na spojnici. O chvilku později už se domácí radovali. Po nedorozumění v obraně se dostal centr od Mikuše k volnému Bergrovi, který zcela osamocen prostřelil bezmocného Hrušku. Příbram tak vyšla v dalším utkání střelecky i bodově na prázdno a zůstává přikována u dna ligové tabulky.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School