FK PŘÍBRAM
01.10.2016
ePojisteni.cz liga, 9. kolo
0:1
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 80. Ťok
Žluté karty: Divíšek, Pilík - Koné
Rozhodčí: Houdek - Dobrovolný, Hájek
Diváci: 1826
Příbram: Hruška - Pecháček (22. Brandner), Jiránek, Tregler, Krameš (82. Kacafírek) - Pilík, Trapp, Divíšek, Rezek - Majtán (74. Casado) - Mahmutovič
Slovácko: Heča - Reinberk (67. Ťok), T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné (46. Zajíc)

Slovácko vyhrálo u Litavky i podruhé v tomto roce

Zdeněk Brož

Další krizový závěr zápasu, ve kterém jsme přišli o možnost získat ligové body. Tak se dá charakterizovat výsledek utkání se Slováckem.
Tým měl po zaváhání Jihlavy konečně šanci odpoutat se ze dna tabulky a zápas s Slováckem nám k tomu měl pomoci. Úvodní nápor příbramského týmu ukazoval, že snahu našim hráčům nelze rozhodně upřít. Pokus Josefa Divíška nebyl špatný, ale prostor branky netrefil. Slovácko se snažilo probít k Hruškovi, ale žádným nebezpečnějším pokusem našeho brankáře neohrozilo. Po zranění Michala Pecháčka se do hry dostal ofenzivní Patrik Brandner a byl na hřišti jen moment, když v běžící 24. minutě dostal od Tomáše Majtána krásný pas za obranu. Gólman Slovácka Heča stačil míč jen reflexivně vyrazit. Hosté dokonce dosáhli branky ve 26. minutě, ale tu rozhodčí neuznal kvůli předchozímu útočnému faulu Koného. V poslední minutě poločasu se naopak nepískalo na druhé straně při ruce Reinberka. Po změně stran pokračovala i nadále urputná hra než fotbalová krása. Tu mohl utnout nejprve Brandner, ale netrefil míč. V 64. minutě chytá obrovskou šanci Aleš Hruška hostujícímu Civičovi. V 70. minutě dokonce trefuje zblízka Diviš tyčku Hruškovy branky a Ťok z dorážky pálí vedle. Z protiútoku mohl rozsvítit stadión Mahmutovič, umotal obránce Radu, ale nahrál nepřesně volnému Brandnerovi. A festival šancí nepřestával, když Petr Trapp netrefil v dobré šanci hlavou branku. Deset minut před koncem přišel černý moment. Slovácko z rychlého brejku se ujalo v Energon Aréně vedení brankou Ťoka - 0:1. Zoufalá snaha našeho týmu dostat se alespoň k vápnu soupeře se stávala spíše křečí, když finální fáze postrádala přesnější nahrávku nebo střelu.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School