FK PŘÍBRAM
16.10.2016
ePojisteni.cz liga, 10. kolo
2:0
Karviná vs. Příbram
Online
Branky: 67. Dreksa, 88. Zelený
Žluté karty: Budínský, Janečka - Trapp, Divíšek, Chaluš, Brandner
Rozhodčí: Hrubeš - Nádvorník, Paták
Diváci: 3829
Karviná: Laštůvka - Dreksa, Košťál, Hošek, Zelený - Moravec, Janečka, Budínský (75. Panák), Šisler, Voltr (53. Puchel) - Jurčo (90. Okleštěk)
Příbram: Hruška - Chaluš, Jiránek (32. Pilík), Tregler, Krameš - Brandner (71. Majtán), Trapp, Laňka (82. Kacafírek), Divíšek, Rezek - Mahmutovič

Domácí rozhodli po změně stran

Jan Vostrý

Ani reprezentační přestávka nepomohla Příbrami odrazit se k lepším výsledkům a po prohře 0:2 zůstává i nadále přikovaná u dna tabulky.
Úvod utkání přinesl z obou stran hodně nepřesností a diváci si museli na větší rozruch před brankou počkat až do 25. minuty, kdy se do dobré pozice dostal Trapp, ale místo střely se pokoušel přihrát a domácí obrana v pohodě odvrátila. Pak už se taktovky ujali domácí a hostující obraně začali zle zatápět. V cestě za první brankou jim stál dobře chytající Hruška, který se vytáhl při šanci Koštála a dvakrát vychytal i Hoška. Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Příbram, ale jedinou vážnější akcí byl průnik Brandnera, který se prosadit nedokázal. Po deseti minutách se aktivita obrátila a více ze hry měli opět domácí, kteří se dokázali prosadit i střelecky. V 67. minutě se ke střele z poza vápna dostal Dreksa a je ho rána se zastavila až v příbramské síti. Po inkasované brance posílil trenér Rada útok o Majtána a později i Kacafírka, ale k vážnějšímu ohrožení domácí branky to nevedlo. Naopak Karviná podnikala rychlé protiútoky a snažila se utkání rozhodnout. Definitivně se jí to povedlo 2 minuty před koncem. Pilík ve vápně fauloval Moravce a domácí dostali výhodu pokutového kopu. Ten sice dokázal Hruška Jurčovi chytit, ale vyražený míč uklidil do sítě Zelený a definitivně rozhodl o další příbramské prohře.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School