FK PŘÍBRAM
22.10.2016
ePojisteni.cz liga, 11. kolo
2:4
Příbram vs. Jablonec
Branky: 57. Pilík, 81. Kacafírek - 11. Jiráček, 20. Doležal, 70. Kacafírek, 90. Tecl
Žluté karty: Ferrara
Červené karty: 85. Ferrara
Rozhodčí: Královec - Kotík, Arnošt
Diváci: 1758
Příbram: Hruška - Chaluš, Ferrara, Tregler, Krameš - Pecháček, Laňka (46. Majtán) - Brandner, Rezek (76. Casado), Pilík - Mahmutovič (46. Kacafírek)
Jablonec: Valeš - Masopust, Hübschman, Hybš, Hanousek - V. Kubista - Tecl, Trávník (89. Mehanovič), Jiráček, Mihálik (85. Končal) - Doležal

Konečně dáváme góly, ale na body to nestačí

Zdeněk Brož

Dvě úspěšné gólové trefy Tomáše Pilíka a Štěpána Kacafírka proti Jablonci znamenaly dvojí snížení výsledku, nikoli však bodový zisk.
Trenér Rada postavil proti trápícímu se Jablonci nejmladší obranu ligy, jejíž věkový průměr má dvacet let a ta měla zastavit útok nabitý zkušenými hráči i agresivními mladíky. A bohužel právě zkušenost vyzrála na obranu už v 11. minutě, když na pas Tecla si naběhl Jiráček a poslal hosty do vedení. Po necelých deseti minutách později využil Doležal chyby v naší rozehrávce a posunul skóre na 0:2. Rezek mohl svoji chybu napravit, jenže ve velké šanci napálil míč nad branku. Podobně se vedlo i Tomáši Pilíkovi, jehož dělovku stačila obrana hostů tečovat nad břevno. Z následného rohového kopu chytil Valeš na brankové čáře hlavičku Brandnera. Ani Aleš Hruška se nenudil a zlikvidoval dvě tutovky Mihálika. Do druhé půle přišli na plac Majtán s Kacafírkem, když nahradili Mahmutoviče s Laňkou. A v 57. minutě přišel i vytoužený gól. Z přímého kopu se trefil Tomáš Pilík, když mu pomohla i chyba brankáře Jablonce. A nebyli jsme daleko od vyrovnání, jenže z náporu jsme nevyužili nic. Naopak přišel v 70. minutě další trest. Volný Kubista pohodlně hlavičkoval po rohovém kopu a zvýšil vedení hostů na 1:3. Ale ani teď se náš tým nevzdal a k premiérové brance v lize se prodral přes Hübschmanna Štěpán Kacafírek a snížil na 2:3 v 81. minutě. Od 85. minuty jsme navíc pro závěrečný tlak ztratili Ferraru, který se nechal nesmyslně vykartovat a putoval do sprch po druhé žluté a tudíž červené kartě. Místo našich šancí tak přišel v posledních sekundách brejk do prázdné obrany a poslední gól zápasu, který snadno vsítil jablonecký Tecl - 2:4. Náš tým tak po jedenácti utkání má na svém kontě stále jen jedinou výhru a připsal si už desátou porážku.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School