FK PŘÍBRAM
29.10.2016
ePojisteni.cz liga, 12. kolo
4:0
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 45.+1, 76. a 85. Lafata, 18. Karavajev
Žluté karty: Pulkrab, Mazuch - Tregler, Chlaluš
Rozhodčí: Nenadál - Vysloužil, Antoníček
Diváci: 7109
Sparta: Koubek - Karavajev, Mazuch, Michal Kadlec, Costa - Holek - Juliš (80. Dudl), Dočkal (83. Mustedanagič), Holzer - Lafata, V. Kadlec (9. Pulkrab)
Příbram: Hruška - Pecháček, Chaluš, Tregler, Divíšek - Trapp, Krameš - Brandner (79. Kacafírek), Pilík, Rezek (73. Majtán) - Mahmutovič.

Na Spartě nás složil Lafata i Hruškova chyba

Zdeněk Brož

I když jsme na Letnou nepřijeli odevzdaně a mohli jsme několikrát skórovat, tak po velké chybě brankáře Hrušky jsme pomohli domácím otevřít skóre, které postupně Sparťané navyšovali až na 4:0.
Hned v úvodu utkání se netrefil z úhlu Juliš a dal vědět, že náš tým bude dnes pod velkým ofenzivním tlakem. Jenže i my jsme se dokázali vymanit a Jan Rezek střílel jen těsně vedle tyče Koubkovy branky. Ve velké šanci se na opačné straně objevil Pulkrab, kterého vyhnala obrana i s Alešem Hruškou mimo ideální střelecký úhel. V tísni pak už pálil nad branku. Lafatovu hlavičku chytil pak náš brankář bezpečně. Ještě i v další velké šanci Juliše s Lafatou zářil znovu náš gólman, po vynikajícím zákroku však přišla černá sekunda, která po propagační střele Karavajeva skončila nečekaným gólem domácí Sparty - 1:0. Náš tým dokázal držet vyrovnaný průběh hry, jenže pokus Patrika Brandnera skončil v rukavicích Koubka, Mahmutovičův rychlý útok proletěl těsně vedle branky a další technický pozdrav od Brandnera znovu pochytal brankář Pražanů. V nastaveném čase prvního poločasu přišel bleskový úder a po zakončení Lafaty jsme šli do kabiny s dvougólovým mankem. Ve druhé půli kopal Tomáš Pilík přímý kop a jeho jmenovec Tomáš Koubek ránu za zeď vyráží na roh. Sparta se nikam nehnala a tak mohl náš tým snížit skóre, jenže to bychom museli mít střelecké štěstí. Mahmutovičovi další střelu chytá Koubek. Vyšší ofenzivní úsilí příbramského týmu znamenalo rozpad obrany, z čehož rezultovaly další dvě branky v závěru zápasu. O obě se po brejcích postaral kanonýr Lafata a zaznamenal proti našemu týmu další ze svých hattricků.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School