FK PŘÍBRAM
05.11.2016
ePojisteni.cz liga, 13. kolo
3:1
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 65., 68. Pilík, 16. Brandner - 13. Nestor
Žluté karty: Tregler, Trapp, Borek - Čajič, Miloševič, Rada
Rozhodčí: Orel - Pelikán, Fišer
Diváci: 1286
Příbram: Hruška – Pecháček, Chaluš, Tregler (86. Borek), Divíšek – Trapp, Květ – Brandner (90. Mahmutovič), Pilík (81. Majtán), Rezek – Kacafírek.
Dukla Praha: Rada – Milošević, Štetina, Šimůnek, Preisler (46. Vrzal) – Hanousek, Považanec (63. Olayinka), Tetour – Juroška (77. Vopat), Albiach, Čajić.

Výhru nad Duklou šéfoval Pilík

Zdeněk Brož

Nádherné branky Tomáše Pilíka rozhodly zajímavý zápas s rivalem z Julisky. Nerozhodný stav po první půli se tak na konci proměnil v zasloužený bodový zisk.
Trenér Rada proti Dukle Praha, ve které působí jeho syn Filip, připravil před domácími diváky dva zajímavé tahy, Romana Květa postavil v jeho ligové premiéře do zálohy a Štěpán Kacafírek byl první volbou pro útok. Jenže v úvodu to byli hosté, kteří hrozili a ve 13. minutě šli také do vedení po kombinaci Čajiče s Nestorem. Španělský útočník se efektně trefil a Dukla vedla v Energon Aréně 0:1. Na vyrovnání jsme nečekali vůbec dlouho. Tomáš Pilík v 16. minutě perfektně využil otevřené obrany a narýsoval pro Patrika Brandnera ideální pas do brejku. Mladý útočník pak svůj rychlý úder zakončil přesně - 1:1. Hrozby se však nadále objevovaly hlavně před Alešem Hruškou. Ten si poradil s obrovskou šancí Jurošky s Tetourem. Ve 32. minutě při Hruškovi stálo i štěstí, když Nestor orazítkoval břevno. Náš brankář si musel poradit i s další ránou španělského hráče, a míč vytáhl znovu na brankové břevno. A do třetice krátce před poločasem skončil souboj obou aktérů opět úspěchem Aleše Hrušky. Příbram nastoupila do druhé části velmi soustředěně a Duklu do ničeho nepouštěla. A mohli jsme jít záhy do vedení, když kombinaci Pilíka a Kacafírka zakončil vysoký forward do náruče brankáře Rady. Po hodině hry se zelenočerné barvy začaly prosazovat stále častěji. V 63. minutě po hlavičce Jaroslava Treglera zazvonila dokonce tyčka. O dvě minuty později jsme se už u Litavky radovali. TTomáš Pilík si pohrál s obránci hostů a střelou zpoza vápna překvapil gólmana hostů - 2:1. A nebylo to ještě vše. Jeden z nejzkušenějších hráčů našeho celku připravil pro tribuny lahůdku v podobě třetí branky v 69. minutě. Svojí střelou totiž přehodil brankáře a zaznamenal tak druhou trefu v utkání. Dukla Praha mohla na opačné straně snížit, i zde si Hruška počíhal na nebezpečného Nestora Albiacha. Závěr zápasu se pak rozkouskoval nejen střídáními, ale také mnoha drobnými fauly. Ze standardek si ani jeden ze soupeřů nevytvořil dobrou šanci. Z toho vyplývá, že tři body zůstaly po sérii pěti porážek opět v Příbrami.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School