FK PŘÍBRAM
19.11.2016
ePojisteni.cz liga, 14. kolo
2:2
Brno vs. Příbram
Online
Branky: 37. a 44. Škoda - 23. Pilík z pen., 80. Brandner
Žluté karty: Šural, Sedlák, Kijanskas - Pilík, Květ
Rozhodčí: Proske - Wilczek, Melichar
Diváci: 2988
Brno: Melichárek - Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský - Polák (61. Lacko), Sedlák - Hyčka (86. Přichystal), Škoda, Štohanzl - Řezníček.
Příbram: Hruška - Pecháček, Chaluš, Trapp, Divíšek - Krameš (73. Laňka), Květ - Brandner, Pilík (90. Majtán), Rezek - Mahmutovič (21. Kacafírek).

Zisk bodu s podpisem Pilíka a Brandnera

Zdeněk Brož

Ve 14. kole ligy jsme se dočkali bodového zisku i na venkovní půdě. Ze souboje se Zbrojovkou Brno si do Příbrami odvážíme bod za remízu 2:2.
Náš tým povzbudila výhra nad Duklou před reprezentační pauzou a tak odjel k listopadovému zápasu v Brně s nadějí na bodový zisk. A začátek zápasu ukázal, že přání nemusí být nereálné. V 10. minutě před brankou minul Divíškův pas Patrik Brandner. Po dvaceti minutách hry centroval náš odchovanec v brněnských barvách Řezníček tak zajímavě, že míč dopadl na břevno. O pár minut později jsme sice přišli o zraněného Mahmutoviče, ale když vybojoval Jan Rezek faul v pokutovém území, měli jsme příležitost kopat pokutový kop. Jeho přesné exekuce se ujal v dobré formě hrající Tomáš Pilík a poslal náš tým do vedení - 0:1. Z vedení jsme se však neradovali dlouho. Brno zabralo a rychlá kombinace Řezníčka se Škodou znamenala ve 38. minutě vyrovnání. A do konce poločasu to ještě nebylo vše. Rohový kop přistál na hlavě nejlepšího střelce ligy Škody a míč skončil v naší síti podruhé - 2:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně aktivně. Melichárek musel lapit nebezpečnou střelu Tomáše Pilíka. Hlavičku Romana Květa odvrátila brněnská obrana a z následné akce střelu Štěpána Kacafírka opět chytil brankář domácího týmu. Brno mohlo při naší snaze o vyrovnání rozhodnout zápas. A dvakrát jej měl na kopačce Škoda. Naštěstí pro nás ani v jedné šanci si neporadil s Alešem Hruškou. Deset minut před koncem poslal rohový kop Pilík přímo na hlavu Brandnera a mohli jsme se radovat z vyrovnání - 2:2! Dokonce jsme mohli strhnout vedení na svou stranu v poslední minutě, jenže z velkého závaru se přes obránce neprosadili ani Brandner a ani Květ s Laňkou. Z Brna jsme si tak odvezli bod za první remízu v sezóně. Zápas v Brně bylo teprve čtvrté utkání, ve kterém jsme zaznamenali branku, zatím pokaždé jsme v takovém utkání dali nejméně dva góly. Petr Rada po utkání věděl, že dosažený výsledek mohl být ještě lepší: (kurziva)"S bodem jsme spokojeni i když jsme měli v závěru jednou velkou šanci a mohli vyhrát. Vstoupili jsme do utkání dobře, hráli aktivně. Připravovali jsme se na výborné brněnské střelce Řezníčka a Škodu. V závěru poločasu jsme blbě řešili dvě situace a dostali zbytečně laciné branky. Při nich Škoda prokázal svou střeleckou formu. Po změně stran jsme asi odehráli náš nejlepší poločas ve venkovních zápasech. Podařilo se nám vyrovnat. Bod je příjemný, v naší situaci by ale byly lepší tři. Měli jsme k nim blízko."(/kurziva)
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School