FK PŘÍBRAM
26.11.2016
ePojisteni.cz liga, 15. kolo
0:0
Příbram vs. Jihlava
Online
Žluté karty: Trapp, Majtán - Šulek, Štěpánek, Rabušic
Rozhodčí: Jílek - Moláček, Kříž
Diváci: 1786
Příbram: Hruška – Tregler, Chaluš, Trapp, Divíšek – Krameš, Květ – Brandner, Pilík, Rezek (C) – Majtán (56. Kacafírek, 62. Borek).

Polovina ligové soutěže je s osmi body

Zdeněk Brož

Šance na záchranu po zápasu s předposlední Jihlavou je po bezbrankové remíze stále v mlze, stejně jako doprovázelo počasí tento zápas.
Příbramský tým nastoupil do utkání s jasným cílem bodovat proti předposlední Jihlavě naplno za tři body. Diváci v mlhavém počasí sledovali skutečný boj, než fotbalovou krásu. Vysočina zahrozila po osmi minutách, naštěstí stál zakončující Rabušic v ofsajdu a skóre na tabuli se tak neměnilo. Jenže i náš tým si nepočínal vůči tomuto známému pravidlu dobře. Rychlý brejk za obranu mohl zakončit Tomáš Pilík, jenže svoji šanci se snažil ještě vylepšit přihrávkou na zcela volného Jana Rezka, který sice zakončil přesně, ale byl vystaven do ofsajdu a sudí rovněž mával neuznání branky. Ve 22. minutě mohl ohrozit branku jihlavský Dvořák, když pálil z dobré pozice, naštěstí pro nás vedle branky. Na konci prvního poločasu mohl ohrozit brankáře hostů Matěj Chaluš. Na dobrý centr si však nepřipravil zakončení a v dobré pozici místo zakončení míč pouze přizvedl. Po změně stran si brzy vytvořili šanci Pilík s Majtánem, ale nakonec brankáře hostů moc nepotrápili. Brzo poté slovenský forward střídal, místo něj přišel Štěpán Kacafírek. Ten se bohužel v jednom ze soubojů zranil a po 7 minutách na hřišti musel opět střídat. To byla pro náš tým velká rána, ze které jsme se nevymanili. Ostrý centr Tomáš Pilíka neprošel v 63. minutě přes gólmana Hanuše. Velká a poslední šance zápasu se objevila až v 90. minutě, když po rohovém kopu se do vzduchu pověsil Chaluš, hlavičku poslal i s přispěním výborného zákroku Hanuše na břevno jihlavské branky! Bod získaný za bezbrankovou remízu tak je v našem postavení málo a spokojený s bodem nebyl ani trenér Rada na pozápasové tiskové konferenci.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School