FK PŘÍBRAM
19.07.2016
Příprava A tým, 9. kolo
3:0
Příbram vs. Hořovice
Branky: 4. Wodecki, 20. Rezek, 85. Mahmutovič
Příbram: Hruška (46. Boháč) - Tregler (75. Pecháček), Chaluš, Divíšek, Ferrara - Rezek (46. Brandner), Pilík (70. Januška), Moravec (46. Bouranene), Krameš, Wodecki - Majtán (46. Mahmutovič)

Poslední představení doma před ligou

Zdeněk Brož

Duel s Hořovickem byla poslední šance pro příbramské diváky, kdy mohli vidět nově budovaný tým před ligou. S výkonem po výhře 3:0 nad nováčkem ČFL však trenér Martin Pulpit spokojený nebyl.
Zvědavé příbramské publikum sledovalo na tréninkovém hřišti poslední domácí herní představení. Jako sparingpartnera měl náš tým FK Hořovicko. Hosté prohrávali už z kraje zápasu 1:0, když přesný centr Rezka poslal hlavou do sítě polský levý záložník Wodecki. Aktivní nátlaková hra nepouštěla papírově slabšího soupeře za půlku. V dobré šanci minul prudký centr další z nových tváří Tomáš Majtán. Ve 20. minutě se už prosadil zblízka zkušený Jan Rezek, který nadvakrát překonal brankáře. Majtán v závěru poločasu ještě nastřelil tyčku branky, ve snaze obstřelit gólmana. Po změně stran se poprvé v Příbrami představil Aidin Mahmutovič, známý forward z české nejvyšší ligy z Teplic, Plzně či Olomouce. Klub o jeho angažmá zatím jedná. Bosňanovi ve druhé půli nebyla uznaná branka kvůli ofsajdovému postavení. Výraznou převahu našeho týmu jsme nedokázali efektivně zužitkovat, když finále akcí postrádalo kreativní přihrávku s rozmyslem. Mahmutovič si tak počkal na druhou trefu do 85. minuty. Tuto branku už dosáhl v mezích pravidel, když prostřelil na bližší tyč brankáře hostů a stanovil výsledek na 3:0.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School