FK PŘÍBRAM
23.07.2016
Příprava A tým, 10. kolo
1:2
Táborsko vs. Příbram
Branky: 71. Traoré - 15. Brandner, 69. Divíšek
Rozhodčí: Makovička
Příbram: Hruška - Mareš, Nikolič, Chaluš, Divíšek - Rezek (86. Kvída), Tregler (77. Trapp), Krameš (46. Ferrara), Pilík (63. Moravec), Brandner (82. Pecháček) - Majtán (67. Mahmutovič).

Úspěšná generálka jako test na venkovní ligový zápas

Zdeněk Brož

Pro poslední test před ligou jsme zvolili zápas na půdě druholigového Táborska. Sobotní duel jsme vyhráli 2:1 brankami Brandnera a Divíška.
Základní sestava do generálky, která trenérovi Martinovi Pulpitovi vykrystalizovala z předchozích zápasů, si měla předvést sehranost před ligovým startem. V útočné fázi jsme mohli brzo vést, když se centrovaný míč snesl až k nohám Tomáši Pilíkovi, který míč odrazil těsně vedle branky. V závaru z 15. minuty si dobře poradili střílející Patrik Brandner, z jehož kopačky skončil míč v síti - 0:1. Mezírky v obraně několikrát pojistil bezchybný Aleš Hruška, který vychytal několik gólových pokusů domácích. Ve druhém poločasu se v dobré pozici neprosadil střelou z voleje Pilík, další branka tak padla až po kombinaci střídajícího Mahmutoviče, který skvěle vrátil míč nabíhajícímu Divíškovi, který zblízka poslal míč do branky - 0:2. Jenže propadnutí v záloze nás rychle stálo branku ve vlastní síti, Traoré se prosadil skrz celou obranu a Hruškovi nedal šanci. Závěr si náš tým musel pohlídat zejména díky pozorné defenzivě, navíc po jednom z rohových kopů nastřelil tyčku střídající Petr Trapp.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School